KURAJBER_SOFT
Primećen član
- Poruka
- 937
Reklamacije za junski rok mozete izvrsiti najkasnije do 8.maja u 12h
Ког дана факултет почиње радити?
kada se odlaze ispit, je l moze da se izabere termin ili ti oni daju kad im se svidja?
Они дају, мада
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reklamacije za junski rok mozete izvrsiti najkasnije do 8.maja u 12h
kada se odlaze ispit, je l moze da se izabere termin ili ti oni daju kad im se svidja?
Zna li neko kada ce moci da se promeni ispitivas za juni iz nacionalne?
Jel to ceo sesti deo izbacen za ispit?
Ког дана факултет почиње радити?
Они дају, мадалепа реч и гвоздена врата отвара.
koliko kosta odlaganje ispita? i jel se placa promena ispitivaca u smislu da sam kod profesora na vezbama i pao mi neko drugi za ispit pa da zamenim..konkretno, bovana mi na vezbama ali na ispitu mi je wujadinovic..pa da zamenim?
koliko kosta odlaganje ispita? i jel se placa promena ispitivaca u smislu da sam kod profesora na vezbama i pao mi neko drugi za ispit pa da zamenim..konkretno, bovana mi na vezbama ali na ispitu mi je wujadinovic..pa da zamenim?
Они дају, мадалепа реч и гвоздена врата отвара.
Pa u cemu je fora ako mi oni opet daju neki termin koji mi ne odgovara??? Konkretno, imam ustavno 27.5. a ja bih da ga pomerima za sedam dana tj. za 2-3.6. ali ne bih da me stave na kraj roka.
I sta onda da radim ako lepa rec ne uspe da otvori gvozdena vrata????
Pa u cemu je fora ako mi oni opet daju neki termin koji mi ne odgovara??? Konkretno, imam ustavno 27.5. a ja bih da ga pomerima za sedam dana tj. za 2-3.6. ali ne bih da me stave na kraj roka.
I sta onda da radim ako lepa rec ne uspe da otvori gvozdena vrata????
anđo, ne možeš da menjaš profesora, već samo termin, a to košta 700 dinara...
a Vujadinovićka je super i kod nje se laganica prolazi...

:

Ako si kod nekog profesora na redovnim vezbama, a dobijes nekog drugog na ispitu, imas pravo da ga menjas za ispit, ali to samo ako ti je na vezbama profesor. Inace srecan Uskrs svima.
znam..ali interesuje me da li se to placa?!
hvala...A što se ne bi raspitala kod mentoraanđo, ne možeš da menjaš profesora, već samo termin, a to košta 700 dinara...
a Vujadinovićka je super i kod nje se laganica prolazi...
kad je to poceo zika da daje test prvo?! nisam upucen a imam u junu sad
разлог томе су ванредне околности:shock: (конкретно Жикин пут на Свету Земљу
) и краткоћа априлског рока:frown:...