KURAJBER_SOFT
Primećen član
- Poruka
- 937
obligacije imaju 247 pitanja( mozda neko manje od kad je izasla Anticeva knjiga )
Све једно, али по чему је римско право толико важно па да има 240 питања?????????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
obligacije imaju 247 pitanja( mozda neko manje od kad je izasla Anticeva knjiga )
Све једно, али по чему је римско право толико важно па да има 240 питања?????????
Pa Rimsko pravo se smatra osnovom svega ostalog sto ucis na nasem faxu , ja mislim da je veoma korisno dobro ga znati mada ni to nije garancija da ce ti posle biti lakse
Btw. Obligacije nisu najtezi ispit na faxu , dok nije izasla Anticeva knjiga bilo je mnogo teze jer se ucilo iz knjige iz 1982 god i steta iz Radisiceve i to je ukupno imalo oko 1100 str.
Anticeva knjiga ima oko 500 str i posebni ugovori se uce iz stare knjige dako da je vama znatno lakse da spremite obligacije.
Aма ја сам ЗА. Колегинице, капирам да је римско основа, да га треба учити, први сам ко ће стати у његову одбрану и потпуно се слажем са поштованим проф. Бујуклићем када каже да правник без РП није читав правник. АЛИ количина детаља који се уче је оно због чега се ја буним.
Dragi kolega tek ces ti da vidis sta su detalji![]()
kakav je Petrov?
Волио бих када би неко од старијих колега рекао колико питања има на облигацијама које важе за један од најтежих испита на факултету (мислим око 150), А ИЗ РИМСКОГ ПРАВА 240 па која је то наука? Шта је то? За мене је то иживљавање. Научите Ви све, за сваки случај.
Написао сам у неком од претходних постова- једе децу!![]()
Petrov je najblazhi. Vuchicka je histerija, a Ratko trazhi dosta