KURAJBER_SOFT
Primećen član
- Poruka
- 937
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gospodo, neophodna mi je hitna pravna pomoć ! Ovaj put bubanj me je izbacio - pa ne znam šta da kažem; Krivično procesno kod Đorđa Lazina, a Krivičmo posebni deo kod Nataše Delić. Ima li ikog ko ima ikakvog pojma o gore navedenim subjektima (da li ih treba menjati ili pak da idem u kafanu i napijem se) ?
Upomoć !!!
Ja sam iz uporedne spremila oko 2/3 knjige, ostala poslednja kod Sime on me covek trece pitanje nije ni pitao dao mi 8. Ucila sam oko 2 nedelje, manje, vise....
objektivno, moguce je spremiti ispit od nekih 350 strana za nedelju dana, dnevno mozes da predjes 50ak strana, izvadis sustinu i to naucis, nije preporucljivo ali je moguce... ja sam upt spremio za 7dana okruglo... a uvod nisam stigao tumacenje, a i mrzelo me, te sam pao... naravno, uvek treba izaci ako imas iole znanja, nema cega da se plasis, slusao sam kako ljudi odgovaraju i blamiraju se, pa cak i prodju i oni sto nemau pojma i natucaju nesto... sad, svako ima svoj sistem ucenja, pa kako kome odgovara i sta je kome cilj...
a sto se tice predvanja, sto neko rece, stvarno ne verujem da se ikome desilo u istoriji pravnog da, recimo, da uslov za upis naredne godine a ne upise zbog neoverenog semesra, tj. neprisustva predavanjima.
Vladan Petrov na ispitu???![]()
Delicka je ok , manje vise su svi isti kad je poseban deo u pitanju a Lazina menjaj ako mozes![]()
kako kome... mene bi bio blam da imam 10,0![]()
Bilo bi i mene kad bi mi neko sredjivao ocene, ali kad bi znao da sam jedino ja zasluzhan za taj prosek bio bih ponosan na sebe!
Ja i dalje cekam... Ratko Markovic kao ispitivac?![]()
Sto mu zakona !
Pa Gospodari zabranise promenu ispitivaca za sve koji se kane da poloze bar neki ispit sa trece godine. Videh neko obavestenje sto datira od januara tekuce godine. Da nije neka prvojanuarska shala, il` to oni ozbiljno ? Zna li ko ?
Ima li pravde na Pravnom fakultetu ?
Др. Војислав Шешељ је завршио факултет за годину и по дана и имао просек 9,57
![]()
ma za 1 godinu... kolega, malo ste preterali... bice da je bilo 2,5 godine, na sarajevskom PF... ali njegove postdiplomske aktivnosti na nasem fakultetu potvrdjuju da se radi o izuzetnom pravniku...iza njega po brzini studiranja ide asistent Vuletic... tako sam bar procitao i cuo...
p.s. covek je svejedno budala![]()
Da li neko zna da li na pismenom delu kod Milosevica onaj istorijsk deo od 120 strana samo jedno pitanje?
Hvala klega! Ipak je bolje da to dobro naucim, jer to onako znam.