Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cicos - macos:
Vezbe sa II god su zali boze izgubljenog vremena. Isla sam na 4 vezbe, na svim imala zakljucene cetvorke, a jedino sto mi je 'koristilo' bile su vezbe iz Stvarnog kod Tesica, posto oni koji su imali cetvorke i petice zakljucene bili su oslobodjeni pismenog dela kod Hibera. Doduse, Stvarno sam polagala kod Jelica, koji, kad je video ocenu, samo je rekao: 'O, koleginice, vi mora da ste to dobro spremili' (jel' treba da kazem da mi to nije uticalo na ocenu?). Pogotovo Porodicno se ne isplati vezbati; idi kod Komarke u predroku i dobijas minimum 8 (obrati paznju na predrok, posto ovi moji sto su isli u normalnim rokovima su se dosta mucili i podobijali neke sedmice).
Hvala, Hvala puno, jer mi vezbe na ustavnom kod bulajicke zaista nista nisu pomogle, pa sam preplakala nad vremenom koje sam izgubila dok sam sedela u amfiteatru,a mogla sam mnogo bolje da ga iskoristim. Zena mi je samo ubacila zbrku u glavu i zapetljala mi sve svojim vidjenjem, koje verujem nikome nije bitno.

Kolege apsolventi, imam jedno pitanje za vas. Upravo sam odslusao cetvrtu godinu, pa sam hteo da vas pitam da li se nesto posebno overava nesto ili upisuje od kada je status apsolventa, drugo pitanje je da li sad u septembru ubacujem prijavu u sanduce za cetvrtu godinu ili u apsolventsko sanduce ili to radim tek od oktobra, novembra ili kad vec, i trece pitanje je koliko traje apsolventski staz - 6 meseci ili godinu dana?
Hvala

pravnica:-):
ima li ovde nekoga da zna da kakav je Hiberov test iz gradjanskog,i kako pita ako prodjes,i kakav je Jelic iz istoimenog predmeta?
Hiberov test je zajeban za sve pare....posle pita 2 pitanja koliko se secam i dosta seta, postavlja podpitanja i daje neke svoje primere.....zajebano je sve u svemu...al barem ne treba sve da se uci ko kod Jelica

ja polazem kod Milosevica rimsko uskoro........zanima me sta fura na tom testu? jel ima dosta latinskih izreka i odakle dolazi najvise pitanja? help:)

za sve buduće kolege, starije kolege, FORUM PRAVNOG FAKULTETA.

http://www.phpbbserver.com/pravni/

Preko 900 članova, preko 22000 postova vezanih za studije, ispite, profesore, knjige, skripte, ispitna pitanja...I ne samo to, uključite se u neobavezne teme, diskutujmo, zezajmo se, priključite nam se na nekom od naših okupljanja, upoznajmo se...

FORUM PRAVNOG FAKULTETA http://www.phpbbserver.com/pravni/ neiscrpan izvor informacija koje vam mogu olakšati studiranje. Dodjite.

Back