rubiroza78
Zainteresovan član
- Poruka
- 405
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pinosavac:Pravnici, da vas pitam nesto.
Da li je i kako moguće paralelno studirati istoriju i prava sada po novim pravilima ako ovo nije mesto gde sam trebao da postavim pitanje odgovorite na vojvodass@yahoo.com. Unapred zahvalan
andja_stay_cool:imas na infostudu..
mislim oko 75
ivancica bg:Koliko ja znam mozes, ali samo na jednom ti je dozvoljeno da budes na budzetu. Dakle, drugi fakultet mozes da upises samo kao samofinan.
Hvala, Hvala puno, jer mi vezbe na ustavnom kod bulajicke zaista nista nisu pomogle, pa sam preplakala nad vremenom koje sam izgubila dok sam sedela u amfiteatru,a mogla sam mnogo bolje da ga iskoristim. Zena mi je samo ubacila zbrku u glavu i zapetljala mi sve svojim vidjenjem, koje verujem nikome nije bitno.cicos - macos:Vezbe sa II god su zali boze izgubljenog vremena. Isla sam na 4 vezbe, na svim imala zakljucene cetvorke, a jedino sto mi je 'koristilo' bile su vezbe iz Stvarnog kod Tesica, posto oni koji su imali cetvorke i petice zakljucene bili su oslobodjeni pismenog dela kod Hibera. Doduse, Stvarno sam polagala kod Jelica, koji, kad je video ocenu, samo je rekao: 'O, koleginice, vi mora da ste to dobro spremili' (jel' treba da kazem da mi to nije uticalo na ocenu?). Pogotovo Porodicno se ne isplati vezbati; idi kod Komarke u predroku i dobijas minimum 8 (obrati paznju na predrok, posto ovi moji sto su isli u normalnim rokovima su se dosta mucili i podobijali neke sedmice).
Hiberov test je zajeban za sve pare....posle pita 2 pitanja koliko se secam i dosta seta, postavlja podpitanja i daje neke svoje primere.....zajebano je sve u svemu...al barem ne treba sve da se uci ko kod Jelicapravnica:-):ima li ovde nekoga da zna da kakav je Hiberov test iz gradjanskog,i kako pita ako prodjes,i kakav je Jelic iz istoimenog predmeta?