Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Anci Smiley:
Da li neko zna kakav je Ratko Markovic na ispitu,dobila sam u junu da polazem kod njega ustavno,a nemam pojma kako ispituje,jel zeznut za visoke ocene?

Gorko zalim sto nisam isla kod njega da polazem Ustavno... Znam dosta ljudi koji su ucili iz skripte samo i podobijali minimum 8. Doduse, i Petrov je meni bio ok, pogotovo s obzirom da je to bio prvi put da sam izasla na ispit iz Ustavnog.

Imam jedno pitanjce. Da li na drugoj godini postoji neki predmet koji moze da se polozi preko kolokvijuma? Mislim, da bi mi se uvazilo to sto bubacim za vezbe. Ako ima kod koga? Imam gradjansko (opsti deo i stvarno,spojeno), osnove ekonomije i porodicno. I sta vredi vezbati i kod koga? Hvala unapred.

ludoluda:
Imam jedno pitanjce. Da li na drugoj godini postoji neki predmet koji moze da se polozi preko kolokvijuma? Mislim, da bi mi se uvazilo to sto bubacim za vezbe. Ako ima kod koga? Imam gradjansko (opsti deo i stvarno,spojeno), osnove ekonomije i porodicno. I sta vredi vezbati i kod koga? Hvala unapred.

Vezbe sa II god su zali boze izgubljenog vremena. Isla sam na 4 vezbe, na svim imala zakljucene cetvorke, a jedino sto mi je 'koristilo' bile su vezbe iz Stvarnog kod Tesica, posto oni koji su imali cetvorke i petice zakljucene bili su oslobodjeni pismenog dela kod Hibera. Doduse, Stvarno sam polagala kod Jelica, koji, kad je video ocenu, samo je rekao: 'O, koleginice, vi mora da ste to dobro spremili' (jel' treba da kazem da mi to nije uticalo na ocenu?). Pogotovo Porodicno se ne isplati vezbati; idi kod Komarke u predroku i dobijas minimum 8 (obrati paznju na predrok, posto ovi moji sto su isli u normalnim rokovima su se dosta mucili i podobijali neke sedmice).

Back