Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad vec drzi Vujakliju u rukama, neka se pravi malo pametna, mozda misli da ce joj porasti rejting posto upotrebljava neke posebne reci. Sto kaze Miki, mrzim kad neke ribe pricaju o necemu sto ni same ne razumeju :-)

Nekome je Vucicka licno rekla da oktobar 2 krece od 23. 10. Ona je ipak prodekan. Ne znam vise kome da verujem. Gde je to Paunovic procitao? Jesi licno cula?

savomilosevic:
A ZASTO SI TI BUDNA U 9??! :)

NE MORAS COVECE,NA FAXU SI,NISI VISE U SREDNOJ! :) TAKODJE,NE MORAS DA IMAS GRAFITNU OLOVKU A NI SVESKU "NA KOCKICE" :) HEHE

Kako da ne budem budna kad sam isla na vezbe. Ipak ne planiram da studiram deset godina, hocu da to zavrsim sto pre pa da mogu da se bavim pametnijim stvarima u zivotu. :smile: :smile: A sto se tice sveske, preferiram one na velike i male linije. Emotivno sam vezana za njih jos od prvog osnovne. :lol: :lol: :lol: :lol: :-D :grin: :grin:

Radi u kontinuitetu, bolje stvaraj sebi radnu naviku, nego da spavas dugo. Sigurno ce ti se isplatiti. Ako budes aktivna, bar ces kasnije lakse spremiti ispite. A ako vec tako cesto boravis na faxu, zamolila bih te da ako vidis neko obavestenje o oktobru 2 da javnes ovde :-)
Imas i net caffe na faxu pa obavesti. Ili na pravni forum.

slatko volim :)):
zar sve vezbe nisu posle podne?!

btw, podrzavam rano ustajanje :D

Ja sam prva godina, tako da oni studenti koji imaju neparan broj indeksa, imaju predavanja popodne, a vezbe prepodne, a parni obrnuto, predavanja pre, a vezbe poslepodne.

Inace kad smo vec kod vezbi, da li zna neko da li je S.Gligic, zaista tako ok, kao sto se meni cini ili se samo varam? Za sad mi deluje super.

A na kom predmetu je ta Gligic,nikad cula? Nego imam jedno konkretno pitanje i molim da mi odgovore oni koji su to vec preturili preko glave ili se spremaju- ima li ikakvog smisla spremati ustavno za oktobar 2, znaci za nekih 13 dana u najboljem slucaju? Nisam ga skoro nista radila,bilo bi fino ocistiti godinu ali ja kao jurim neki prosjek, a vjerovatno bih ubola 6-7 sto mi ne pada na pamet... Pretpostavljam da cete mi svi reci da iskuliram,sto najvjerovatnije i hocu...:) Hvala,svakako!

Ako ga nikad nisi presla, nema sanse. Mislim da je 13 dana dovoljno za jedno temeljno obnavljanje. Materija nije teska (bar meni), ali je obimno..puno informacija :-( Ali ono, probaj, nece ti pasti u vodu to sto ucis. Bolje se ponasaj kao da ces izaci na ispit, pa bar nesto naucis, nego da odmah odustanes.
Inace, Vucicka je pricala da je pozeljno poloziti ustavno u oktobru 2 jer je moguce da u januaru bude nova knjiga! Naravno, trebalo bi da vazi i stara u januaru... videcemo.

slatko volim :)):
na predavanja mozes da ides kad hoces, ko te pita za broj indexa ;) a na vezbe idi kad moras ;)

Ma za predavanja sve ja to znam, ali radi se o tome da mi bolonjski zamorcici nemamo pravo da biramo ispitivaca, nego koga nam odredi kompjuter, tj. imas pravo da biras ako dva puta padnes, pa kad treci put polazes. Zato mi je bolje da idem na predavanja u svojoj smeni i slusam profesore kod kojih cu polagati. Uostalom bolja je popodnevna, tu su Kosutic, Milosevic, a to je bolje nego Cavoski i Bujuklic, bar kako sam ja izvagala. Pre bih varijantu prve dvojice na ispitima. :smile:

Back