Ma nismo mi najliberalnije drustvo,nego drustvo sa neizgradjenim,ustvari jos gore, sa losim sistemom vrednosti..A odatle sve polazi..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok! Hvalarubiroza78:Ne da mozes da polazes nego moras da polazes po novoj knjizi.
S_K_V_O:kakvih ljudi? jel to nesto sifrovano stripovano?
kako vi lupetate pa to je za medalju...
prvo, moj komentar se ne odnosi na neki konkretan privatni fakultet nego na bilo koji privatni fakultet na svetu kao instutuciju u kojoj placas za svoje obrazovanje i profesionalan odnos profesora prema tebi. nije na profesoru ustavnog prava da poducava ljude bon tonu i lepom ponasanju (a da ga pri tome ni sama ne primenjuje). uostalom, ako postoji dobra volja neka na nivou fakulteta donesu odluku kojim uredjuju nacin oblacenja, a kakve odluke postoje u mnogim ustanovama, ukljucujuci recimo i sudove...a ne da tamo neka vucicka samovoljno trenira strogocu i soli pamet odraslim ljudima...
drugo, postovanje se ne iskazuje time sto ces na ispit doci nenasminkan...
a trece, ti bi ih vratila kuci da si profesor? masta moze svasta.a i da je tako, pa to devojko pokazuje koliko si netolerantna i koliko bi zloupotrebila svoju malu moc da je imas...odakle tebi ideja da ti ili bilo ko drugi moze sebi da da za pravo da maltretira druge ljude rukovodeci se svojim licnim kriterijumima...i na posletku nazalost pokazuje koliko sustinski tvoj licnost veze nema sa pravicnostcu i pravom...
Micotakis:@S_K_V_O Ako neko ovde lupeta bez podrske to si prva ti.
a, jel ti mislis da meni treba necija podrska?to je ono sto je tebi potrebno...
Mislim da te ta Vucicka ojadila po nekom drugom pitanju, pa tebi sad malo krivo.
ne, nije me vucicka ojadila, ustavno sam vezbala i polagala kod ratka, iz prve (kao i 90% ostalih predmeta)-boli me uvo za vucicku, ja maltene ne znam kako izgleda...meni nesto drugo bode oci...ali ocigledno da ti sustina promice...
Ispade zena mucitelj fakulteta. Pa ako je to maltretiranje, vi budite hrabre, pa se borite za svoja pobogu povredjena prava i tuzite je!
a za sta da je tuzimo? za neprofesionalnost i nepristojno ponasanje?jesi ti naucila nesto na tom fakultetu? i ne nije muciteljka, samo nije u redu da se tako ponasa i to je poenta mog pisanja.
O gospode boze, kako ti brkas pojmove! Kafic i fakultet su dve razlicite stvari, kad skontas to, javi se i daj komentar.
zayebavas?
Zamisli..poredi pravicnostt sa stilom oblacenja, bolje receno nepristojnosti.Nepravicno ti je da ti ne nosis minjaka, a tvoja drugarica moze.
ako bas mora da ti se crta - nepravicno je zloupotrebljavati svoj polozaj i stavljati sebe iznad drugih samo zato sto ti se moze... pravo pak podrazumeva i to da ti kao hipoteticki profesor fakulteta ne mozes da vratis kuci studenta sa ispita zbog toga sto se tebi licno ne svidja kako je obucen. odakle ti pravo?
E majkemi sam se nasmejala na tvoj post, u kojem pokusavas da me napadnes, bas sam se potresla.
ma vazi...
ludoluda:Jeste da sam tek zasla u fakultetske vode ali svaka cast osobama kao sto su Savo i Micotakis. Mora da se zna neka kultura. jooooooooojjjjjjjjjjjj.............. kao porastem ima da budem kao vi!!!!!!!!!!!!! :smile::smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
ludoluda:Jao pa znam. :-) :-) :-)
ivchonny:Ako mi dozvolite da se ukljucim u diskusiju... pre svega ne vidim kakve veze ima manekenisanje i provokativno oblacenje sa privatnim fakultetima. Fakultet kao fakultet, u ma kojoj da je svojini, jeste ustanova koja ima pravila ponasanja.
Sa druge strane, ne mora da znaci da "manekenisanje" samo po sebi ima za cilj da postigne "nesto" (znate na koji cilj mislim)Ali, daleko od toga da je maltretiranje da se ljudima zabrani dolazenje u suknji iznad kolena, majicama na bretele, sortcevima, itd. Mislim da to nema veze sa licnim kriterijumima, vec da to jos uvek jeste neki civilizacijski nivo. Probajte da udjete u sud npr u nekom dopi...ku... Naravno, danas je to prisutno na svim fakultetima (verovatno), a krivci su stereotipi ove zemlje...
Sto se tice kilo i po, dva - sminke... To (uglavnom) devojke mogu da raspredaju uz kafu... ("I hate clowns!")![]()
savomilosevic:U OVOM POSTU MI SMETA JER SAM PRIMETIO DA IVCOHONNY, INACE MOJ DOBAR SYBER DRUG(A BIO BI JOS BOLJI DA NIJE NA PRIVATNOM HEHEPRICA NEPRISTOJNOSTI.....
JER NEPRISTOJNOSTI NA OVOM AKADEMSKOM PODFORUMU SU BILE DO SAD SAMO MOJE AUTORIZOVANO PRAVO....SAD SEDIM U POZI RODENOVOG MISLIOCA,I RAZMISLJAM KAKO MI NECE VISE BITI ZABAVNO DA PSUJEM AKO TO POCNU OVDE SVI DA RADE![]()
devojko, ja sam komentarisala tvoj rezon, tj. da bi ti da si profesor vratila ljude sa ispita...Micotakis:Lupeta ova S_K_V_O i ne poznaje zenu, a vec bi da joj strasno sudi. Ne znam odakle joj to da je nekog vratila s ispita. Ti si upravo ta koja ne bi smela ni da joj se obratis, a kamoli da je tuzis. A ovde prodajes nama neku hrabrost, i stajes u odbranu nekih cica. A onda menjas svoj stav kroz svaki novi post. No, boli me uvo, ne mogu o tome.
!
savomilosevic:A ZASTO SI TI BUDNA U 9??!
NE MORAS COVECE,NA FAXU SI,NISI VISE U SREDNOJ!TAKODJE,NE MORAS DA IMAS GRAFITNU OLOVKU A NI SVESKU "NA KOCKICE"
HEHE
S_K_V_O:...egzaltiralo,.... maliciozan .....insinuacijama...