Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ratko valjda ide uskoro u penziju...

A JESTE VIDELI NOVO OBAVESTENJE ??

PRVO SU NAS NATERALI DA PLATIMO 700 din., UMESTO 600., A ONDA SU JUCE OBJAVILI OVO :

:evil: :evil: :evil:

O B A V E Š T E Nj E

ODLUKA DEKANA DA SVI STUDENTI PLAĆAJU NAKNADU ZA SVAKO ČETVRTO I DALjE PRIJAVLjIVANjE ISPITA PRIMENjIVAĆE SE OD JANUARSKOG ISPITNOG ROKA 2007. GODINE.

BROJ PRIJAVLjIVANjA ISPITA RAČUNAĆE SE POČEV OD JUNSKOG ISPITNOG ROKA 2006. GODINE.

STUDENTI KOJI SU VEĆ PLATILI PRIJAVU ISPITA (ZA ČETVRTO ILI DALjE PRIJAVLjIVANjE ISPITA) ZA OKTOBARSKI ISPITNI ROK 2006. GODINE, RAZLIKU UPLAĆENE NAKNADE MOĆI ĆE DA ISKORISTE ZA ODLAGANjE ISPITA, PROMENU ISPITIVAČA ILI NAREDNO PRIJAVLjIVANjE ISPITA.

MOLIMO STUDENTE IZ STAVA 3. OVOG OBAVEŠTENjA DA SE RADI REGULISANjA VIŠE UPLAĆENOG IZNOSA OBRATE NA ŠALTERE DO ZAVRŠETKA OKTOBARSKOG ISPITNOG ROKA.

BEOGRAD

19. SEPTEMBAR 2006. GODINE IZ SEKRETARIJA FAKULTETA

Evo, nasla sam obavestenje..Ne mozete menjati ustavno :?

O B A V E Š T E Nj E

ZA OKTOBARSKI ISPITNI ROK 2006. GODINE PROMENA ISPITIVAČA I ODLAGANjE ISPITA NISU MOGUĆI IZ PREDMETA :

1.UVOD U GRAĐANSKO PRAVO – kod prof. dr Dragora Hibera
2.STVARNO PRAVO – kod prof. dr Dragora Hibera
3.OBLIGACIONO PRAVO – kod prof dr Dragora Hibera

PROMENA ISPITIVAČA NIJE MOGUĆA IZ PREDMETA:

1. USTAVNO PRAVO
2.GRAĐANSKO PROCESNO PRAVO – kod prof. dr Gaše Kneževića
3. Za promenu ispitivača iz predmeta Trgovinsko pravo potrebna je saglasnost profesora koji je određen rasporedom i profesora kod koga student želi da polaže

BEOGRAD

19. SEPTEMBAR 2006. GODINE IZ SEKRETARIJATA FAKULTETA

cvita:
Na sajtu pravnog nema ništa o tome kada počinje nastava za brucoše, raspored predavanja (ili kako već ), na tel za informacije se niko nejavlja pa ako može neko da mi da više informacija o tome.
Unapred hvala

na telefon se uglavnom nikad ne javljaju, dzabe zoves ;)

evo info, naravno da ima :

http://www.ius.bg.ac.yu/informacije/reforma_studija.htm
http://www.ius.bg.ac.yu/info/novi nastavni plan za generaciju 2005-06.htm

Procitaj pazljivo statut..A predavanja za brucose svake godine pocinju 1-2. 10..Posto je ove godine 2.10 ponedeljak -tad pocinju..A raspored ces videti prvi dan na faxu, bice na oglasnoj tabli ..ili se ovih dana prosetaj do faxa, bice tamo sigurno..

sve najbolje ;)

slatko volim :)):
Ni ja nisam menjala, ne pamtim od kad..Rekla sam--NE DAM pare i tacka !!! Sto se mene tice, mogli bi te promene (citaj :mucenje! ) i da ukinu ...
Lepo da nam uvedu kao brucosima--da biramo profesora na prijavi, i gotovo..E pusti snovi :( :( :(

I ja sam rekao da vise nejdem na promene. Zato sam poslao kevu danas i ona mi je promenila za Jovanovicku 12.10.

Vucicka je jedan od najboljih prof. na fakultetu(sto se ispitivanja tice, u strucnost ne ulazim).
A za Delicku- cela katedra za Krivicno je u principu OK, tako da je svejedno kod koga ces izaci. Ja sam Posebni deo polagao kod nje i skroz je korektna i objektivna.
Pozdrav svima
P.S. Vec duze vreme visim na ovom forumu, a tek sam sad izvalio da postoji tema u vezi faksa

Uzas, taj istorijski deo mi je i najsmorniji! A jel ima nesto da je izbacila?

Delicka je skroz pravicna i objektivna, ali zaista puno trazi da se ne lazemo. Nikad nisi siguran da imas samo 3 pitanja. Ne bih da te plasim, ali mene je poprilicno izresetala. Nema guzve nikad i ima vremena za sve. Ali ako si savladao, nema razloga za strah, nije kreten sigurno.

Slazem se sa kolegom Micotakis-om, mada je Opsti deo takav da ne mozes da ucis selektivno i po nekakvim "kombinacijama", sve je povezano tako da i kad odgovaras ne mozes da se zadrzis usko u okviru samo jednog pitanja. Kod koga god da izadjes isto ce ti biti- uvek ce te dosta opsirno ispitivati.

Ja sam opsti deo polagala kod Cetinicke i ona je super, trazi samo pitanja kaja dobijes , ne seta po knjizi i trazi samo najosnovnije ja cak nisam znala jedno pitanje pa mi je ona dala zakon i rekla mi koji clan da procitam da bih se setila a hoce nekad i da zameni jedno pitanje ako druga dva znas jedini problem je sto se uglavnom dugo ceka kod nje, ja sam polagala u pola deset uvece .
Ja mislim da se iz ustavnog nista ne izbacuje osim sto se ne uci vise CG i to je to.

Back