Micotakis
Aktivan član
- Poruka
- 1.641
Dugo nisam bila na forumu, ali vidim da nisam nista propustila, cak sto vise smejem se citajuci neka nebulozna pitanja! Vi ljudi ocigledno ne znate sta vas tek ceka, cim bi sad da ucite??? Alooo, prijemni ispit je kontrolni zadatak u odnosu na ostale ispite. Tako da bi vam toplo preporucila da se manete nekih pitanja, bice vam puna glava od oktobra! Uzivajte bre, alo! Ne mogu da verujem! Ja koja imam da spremam ustavno od 700 stranapa knjigu nisam takla jos, samo je onako gledam, i povremeno mi sluzi da preskocim koji obrok, jer mi se smuci, a vi brucosi bi da uciteee??? O gospode boze, stvarno cu svasta da procitam!!!
I da...cula sam komentare da su najlepse devojke na pravnom, a za momke..i ne bas. Mada naravno da ima lepih kolega! Steta sto nismo organizovali neki "mister", pa da prilozimo koleginici rezultate :-) Posto vidim da ne moze da spava zbog toga :-)
Opustite se i uzivajte, to vam nije prvi rasust u zivotu, ali jeste najduzi, najlepsi i zadnji!
I da...cula sam komentare da su najlepse devojke na pravnom, a za momke..i ne bas. Mada naravno da ima lepih kolega! Steta sto nismo organizovali neki "mister", pa da prilozimo koleginici rezultate :-) Posto vidim da ne moze da spava zbog toga :-)
Opustite se i uzivajte, to vam nije prvi rasust u zivotu, ali jeste najduzi, najlepsi i zadnji!