pravnica:-)
Početnik
- Poruka
- 14
Ej,Ivana,samo da ti dam jedan savet:ako te pravo ne zanima bas posebno,nego ides samo zato sto primaju mnogo ljudi,jer se plasis da ti se ne desi da ne upises ni jedan,bolje nemoj!Tesko je samo tako,a sta god da treba da kupis ili uplatis,pa jos ako upadnes u samofin.,skupo je mnooogo!Tako da,ako nisi spremna da se bas odvalis od ucenja,bolje nemoj,ne isplati se!Ali,ako ti je velika zelja bas za Pravnim,e onda,samo napred!Sto se tice prijemnog,nemoj mnogo da se cimas,ima vremena,zavrsi ti srednju,pa onda predji na spremanje za fax!Eto,to ti je od mene,pa srecno!!!ivana bg:Cao svima!
Da li neko od vas ima i moze da mi pozajmi knjige iz istorije (trebaju mi one iz gimnazije) ili neku skracenu verziju (testove ili tako nesto), posto planiram da upisem Pravni, a u srednjoj sam imala istoriju samo jednu godinu.
Stvarno mi je hitno, pa ako neko hoce da uskoci u pomoc..........
Hvala!
Pozz
P.S:Kolege,ja vise psihicki ne mogu da izdrzim ovaj rok,poludeh nacisto!Cmoook!

ops:
... rimsko mi nije bilo dovoljno vremena da naucim, a kod zike nisam mogla da idem na vezbe zato sto su se poklapale sa mojim redovnim iz uvoda... i onda me je debil koji me je pitao uvod,koji sam ucila o potpuni kreten pitao nesto za sta sam kasnije saznala da je iz gradjanskog,koje ja tada uopste nisam imala kao predmet... tako da sam se totalno demoralisala i nisam ni izasla na istoriju koju sam imala za 2 dana... sad evo ucim opet uvod i opstu pravnu, pa cu to nadam se dati u aprilu, mislim moram da dam u aprilu!!! inace sam idiot!btw od ove druge grupe ispita planiram dva u junu da pokusam, da bar dam uslov... samo ne znam koja 2 da spremam, posto tri nema sanse...mislila sam se nesto gradjansko i nacionalnu, ali ne znam kako kod mitrovica iz sociologije funkcionise ono sa postepenim polaganjem ispita kod njega u kabinetu