Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Е јел зна неко јел продужен рок за пријаву испита за април? , мало сам пропустио рок... беше до суботе.

Или знате неку интерну фору да пријавим у понедељак, а да не платим 900 динџи екстра?

pitanja,pitanja,samo pitanja....e pa evo da i ja postavim jedno pa da ako mi neko odgovori:) KOD KOGA POLAGATI NASLEDNO?!!! djurdjevic,antic,panov... niko mi od njih nije nekako pouzdan,znate vec na sta mislim:) ako ima neke veze imam 9 ko antica iz gradjanskog i kod panova iz porodicnog,cula sam pricu da prepisuju ali nisam raspolozena da se oslanjam na to,mrzim te fore...moram da ga polozim u aprilu,planiram da ga dobro spremim ali imam utisak da je to nekako nije presudno...mozda se varam...

Izlazila sam kod Panova i pala ispit a indeks mi nije ni otvorio pa ti ne preporucujem da se oslanjas na to prepisivanje ocene.Inace nisam znala zadatke i pala sam zbog toga inace je bio ok.U sledecem roku sam izasla kod Djurdjevica naucila osnovno iz knjige, sheme i zadatke i dobila osam.Za Antica ne znam.Kod Djurdjevica nemoj ni da izlazis ako ne znas sheme i zadatke.Ako ga dobro spremis(mesec dana ti je sasvim dovoljno)polazes sigurno bez obzira kod koga izadjes.

to se desilo zahvaljujuci dugogodisnjoj ksenofobiji ovog fakulteta... ali trudili su se i iskreno, skidam kapu. nadajmo se da sledece godine nece pasti na peto mesto, jer ce se prikljuciti i nish.
ali da se ne zaboravi i ovo: najveci uspeh na tom takmicenju je postigao PF iz KG-a. postigli su trece mesto, a imali su lose uslove... tu tek skidam kapu!

serb_pagan:
kolege sa drzavnog pravnog,jeste culi kako ste prosli na Jessoup mourt competition-u? bili poslednji,PF Union vas razbucao...
E,za tebe jedno filozofsko:na osnovu cega ti stavljas Djindjicevu sliku u svoj profil?Vidis,ostala sam prosto bez texta kad to videh...te slike trenutno niko nije dostojan,pa ni ti!Ne moze to tako i molim lepo za logicno objasnjenje!Hvala! :?: 8)
I,nemas pravo ni jednu jedinu losu rec da kazes,posto na TVOM nazovi fakultetu moze da se padne samo sa stolice,a mozda cak ni to!I,nemoj ovde da pametujes,gde se mi borimo za diplomu,a ti je placas,ucio-ne ucio!A,i dalje ostajem pri objasnjenju za sliku cenjenog premijera! :shock:

nisam moderator ali moje skromno misljenje je da ovakvom prepucavanju nije mjesto na ovom topiku,po meni nije mu mjesto nigdje ali ako vec mora bar predjite u "ljubomora drazavnih pravnih fakulteta" i sl...ova tema bi trebalo da nama,studentima prava bude korisna,da sluzi za razmjenu misljenja,utisaka,savjeta i sl. a ne za neko ponizavanje i potcjenjivanje....rekoh,moje skromno misljenje! pozz svima

Da, ima tu istine, mada je i to takmicenje vezano za pravo. Elem, bilo - proslo, sledece godine cemo opet odmeravati snage...
Nego, imate li vi ispit zvani: "Poresko pravo i javne finansije"??? Ili nesto slicno? Ako je odgovor da, po kojoj knjizi radite i da li je novijeg izdanja (tj. da li je napisana po novim zakonskim regulativama)?

post koji sam uputio prethodno, a nalazi se na vrhu strane je upucen iskljucivo onima koji nisu zlonamerni... ako treba i opravdanje, onda je to cisto zbog dodatne literature, jer me ova oblast interesuje...

PS. maki.c , je li to za promenu ispitivaca 700 din.? Kvalitet!!!

Back