nisu..bar meni...vise su bubadzijski...jedino ustav treba da se uci sa razumevanjem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisu..bar meni...vise su bubadzijski...jedino ustav treba da se uci sa razumevanjem
Nisi u prethodnoj poruci navela da je fakultet u NS-u...xexe i mislila sam da necete razumeti posto nzm najbolje da objasnim sta mi nije jasno,a koliko sam ja obavestena,mozda i nisam najbolje,na pravnom fakultetu u NS-u koji bix ja volela da upisem postoje dva smera: opsti i smer unutrasnjix poslova,pogledala sam razlike u predmetima i to mi je jasno ali nzm najbolje "sta sam" kad zavrsim jedan smer a sta kad drugi,u cemu je razlika u zanimanju onix koji su zavrsili jedan i onix koji su zavrsili drugismer....tj mene zanima krivicno pravo,ali ne u smislu inspektor i to,nego tipa advokat,sudija,savetnik i to...nadam se sad da sam bila jasnija,ako nisam-odustajem![]()
ljudi novo pravilo ima na sajtu faxa ko hoce sve da vidi http://www.ius.bg.ac.rs/info/)))))))) :
Прелазне и завршне одредбе
Члан 12.
Изузетно од члана 4. овог правилника, код предмета који се припремају из различитих уџбеника, студент има право на избор испитивача приликом првог пријављивања испита. Право на избор испитивача приликом првог пријављивања испита односи се на следеће предмете:
Увод у право, Национална историја државе и права, Наследно право, Управно право, Грађанско процесно право и Међународно приватно право.
Студент који искористи право на избор испитивача, право на нови избор испитивача стиче после првог следећег пријављивања испита.
konacno nesto sto je korisno za studenta
![]()
nije ovo korisno..ranije je moglo za svako prijavljivanje da se bira za mpp i gpp jer su mnogo teski ispiti a imaju dve knjige
onda je doneta odluka da se ukidaju promene
studenti su se pobunili pa su dozvolili samo promenu kod prvog prijavljivanja...shatro izasli nam u susret :smajliKojiPrevrcveOcima:
mene zanima da li djurdjevic iz naslednog drzi vezbe ili se ide kod njega na predavanja i u istom terminu rade oni testovi?
Poenta je da uzmes formular u skriptarnici, knjizari, ili kako se vec zove onaj cumez dole, popunis ga i predas ali ne znam gde.
Djurdjevic drzi vezbe- koje bih ti ja preporucila, jer on gleda ocenu sa tih vezbi (pa, u najgorem slucaju, da imas 2 sa vezbi dobijes na ispitu 6 a ne odgovaras..)
A potamnjeni deo pitanja ne razumem... Slobodno napisi, nekako lakse, sta si htela, pa cu, ako mogu, da pomognem..
![]()
Aaaaaaaa, to si mislila za predavanja kod njega- e, to stvarno ne znam..pa ja sam cula da se kod njega ne ide na vezbe,nego da moras redovno da ides na predavanja,u okviru kojih on zakazuje kolokvijum iliti test
al u svakom slucaju nebitno,uguracu se kod njega na vezbe,sao sto sam videla da ih drzi utorkom i sredom,pa ako mozda znas dal ima i cetvrtkom to bi bilo idealno
i hvala![]()
Otkud ti to?izgleda da ukidaju april, i oktII ...dobicemo jul...faaaaaaaaak
hm, cista logika je nesposobna da objasni kako to misle da urade, da ukinu DVA roka, a daju jedan umesto njih???
Leleeeeeeee kad se digne pravnicko-akademska kuka i motika...
p.s. ja sam cula pre neki dan da se ukida samo okt II...