Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
girl_bg:
Micotakis:
hvala na obave$tenju, znaci da ne menjam PAnova.
Izvini, $to cu da te gnjavim, ali reci mi kakva je prolaznost kod Dra$kicke iz Porodicnog? Cula sam da je KOmar najbolja, ali u slucaju da je ne dobijem...? ne daj, boze :cry:
pa ne znam kakva joj je prolaznost i ne znam kakva je na ispitu, ali mene licno komar bas i nije odusevila. prilicno je stroga, nema strpljenja i jako malo vremena da za koncept

Komar je extra lagan profesor, cesto i zameni pitanje kad jedno ne znas.Skripta sasvim dovoljna.

O B A V E Š T E Nj E O
ODLAGANjU ISPITA I PROMENI ISPITIVAČA U SEPTEMBARSKOM ISPITNOM ROKU 2005. GODINE

Promena ispitivača vršiće se prema sledećem rasporedu :

I GODINA

16. avgusta 2005. godine

ZA SVE PREDMETE SA PRVE GODINE PROMENE ISPITIVAČA I ODLAGANjE ISPITA VRŠIĆE SE 16. AVGUSTA NA ŠALTERIMA I, II, III i IV, bez potpisa prodekana za nastavu, u vremenu od 15.00 časova.

II GODINA

17. avgusta 2005. godine

ZA PREDMET :

1. Ustavno pravo

POTPISE ZA PROMENU ISPITIVAČA DAJE PRODEKAN ZA NASTAVU ( kancelarija prodekana br. 324) od 8.00 časova

ZA SVE OSTALE PREDMETE SA DRUGE GODINE PROMENE ISPITIVAČA I ODLAGANjE ISPITA VRŠIĆE SE 17. AVGUSTA NA ŠALTERIMA I, II, III i IV, bez potpisa prodekana za nastavu, u vremenu od 15.00 časova.

NAPOMENA : za ispit iz predmeta Stvarno pravo kod prof. dr Dragora Hibera moguće je samo odlaganje ispita

III GODINA

18. avgusta 2005. godine

ZA PREDMET :

1. Upravno pravo

POTPISE ZA PROMENU ISPITIVAČA DAJE PRODEKAN ZA NASTAVU ( kancelarija prodekana br. 324) od 8.00 časova

ZA SVE OSTALE PREDMETE SA TREĆE GODINE PROMENE ISPITIVAČA I ODLAGANjE ISPITA VRŠIĆE SE 18. AVGUSTA NA ŠALTERIMA I, II, III i IV, bez potpisa prodekana za nastavu, u vremenu od 15.00 časova.

IV GODINA

19. avgusta 2005. godine

ZA SVE PREDMETE SA ČETVRTE GODINE PROMENE ISPITIVAČA I ODLAGANjE ISPITA VRŠIĆE SE 19. AVGUSTA NA ŠALTERIMA I, II, III i IV, bez potpisa prodekana za nastavu, u vremenu od 15.00 časova.

NAPOMENA : za promenu ispitivača iz predmeta Trgovinsko pravo potrebna je saglasnost profesora koji je određen rasporedom i profesora kod koga student želi da polaže.

AKO JE PROMENU ISPITIVAČA SVOJIM POTPISOM ODOBRIO ŽELjENI NASTAVNIK, U TOM SLUČAJU NIJE POTREBAN POTPIS PRODEKANA ZA NASTAVU.

NAKNADA ZA PROMENU ISPITIVAČA IZNOSI 700.00 DINARA
NAKNADA ZA ODLAGANjE ISPITA IZNOSI 500.00 DINARA

BEOGRAD

13. JUL 2005. GODINE IZ SEKRETARIJATA FAKULTETA

zanima me šta vi mislite : da li će biti OKTOBAR2 ili ne ?
ja mislim da ga neće biti

oni nisu normalni, umesto da nam daju neke olaksice, oni su sve gori i gori! pa jos malo ce svaki rok da nam traje po 7 dana!
a sto se tice oktobra 2, pa bice ga iz jednog razloga... zato sto se placa!!! a s obzirom da je cena promena skocila, prijava za oktobar moze biti i preko hiljadu dinara, mislim, ne bi me ni malo iznenadilo!!!

ej,ljudi,je li moze neko nesto pametno da mi kaze o polaganju UVODA U PRAVO kod kosutica?u ponedeljak mi je ispit,a ovih dana sam shvatila kakva sam guska,ali kasno!godinu dana slusam ljude kako mi pricaju da se to lagano polaze iz skripte,da cu u knjizi samo da se pogubim,ali ne,ja moram da uradim suprotno pa to ti je!ucila sam iz kosuticeve knjige,ako se to moze nazvati ucenjem,presla sam je jednom,ispodvlacila i tako to i NE MOGU VISE!Muka mi je od nje,tacno mi se povraca kad je uzmem u ruke,sve je to meni manje-vise jasno ali mi je sve sem one pravne organizacije toliko dosadno da nemam rijeci...Mozda je to zbog ovog ljeta,odvikla sam se od ucenja i tako to,ali ladno cu da padnem!Predstavu nemam koliko znam i sta mi trebe kod njega,hoce li neko da podjeli svoje iskustvo sa mnom...?

bananica:
ej,ljudi,je li moze neko nesto pametno da mi kaze o polaganju UVODA U PRAVO kod kosutica?u ponedeljak mi je ispit,a ovih dana sam shvatila kakva sam guska,ali kasno!godinu dana slusam ljude kako mi pricaju da se to lagano polaze iz skripte,da cu u knjizi samo da se pogubim,ali ne,ja moram da uradim suprotno pa to ti je!ucila sam iz kosuticeve knjige,ako se to moze nazvati ucenjem,presla sam je jednom,ispodvlacila i tako to i NE MOGU VISE!Muka mi je od nje,tacno mi se povraca kad je uzmem u ruke,sve je to meni manje-vise jasno ali mi je sve sem one pravne organizacije toliko dosadno da nemam rijeci...Mozda je to zbog ovog ljeta,odvikla sam se od ucenja i tako to,ali ladno cu da padnem!Predstavu nemam koliko znam i sta mi trebe kod njega,hoce li neko da podjeli svoje iskustvo sa mnom...?

e draga moja, kod Kosutica mozes da padnes samo sa stolice !!!!!
Ili ako si bas nevidjeni baksuz-- kod njega od 100 studenata na dan padne 1 ili 2 , i to samo oni koji vrate cedulje..

Moj savet ti je : imas vremena do ponedeljka (puna ti kapa 5 dana ! ) , uzmi onu skripticu i nagruvaj samo sustinu, po 5 recenica svako pitanje!!!!!! Obavezno nauci lepo tumacenja, to je najcesce trece pitanje!!

Ne zovu za dzabe Kosutica "studentska majka"--e da je jos par profesora kao on, gde bi nam bio kraj?!

I nema sanse da padnes, samo opusteno! Srecno, i javi sta si uradila!

Jos bolje je sto si ucila iz knjige, veruj mi!
Iz razloga...
Sto je bolje kod njega nauciti povrsno, ali NJEGOVU knjigu, nego skriptu! Jer je pricao da prepoznaje neke recenice iz skripte, a posto svi koriste jednu te istu, tako provali ko je odakle ucio! A caka koju ja znam je, da u skripti ne postoji onaj Skupstinski sistem, i to moze da zezne stvar!
Sve u svemu... on je opusten i sigurno ce ti pomoci puno..ne brini!

I ipak je bolje sto si ucila iz knjige...trebace ti...!
Srecno!

Back