Jel ima neko da je polagao politicku ekonomiju? jel zna mozda da li treba da se uce i ona dva poglavlja koja nisu obuhvacena ispitnim pitanjima (monetarni sistem i agregatna traznja)??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
girl_bg:pa ne znam kakva joj je prolaznost i ne znam kakva je na ispitu, ali mene licno komar bas i nije odusevila. prilicno je stroga, nema strpljenja i jako malo vremena da za konceptMicotakis:hvala na obave$tenju, znaci da ne menjam PAnova.
Izvini, $to cu da te gnjavim, ali reci mi kakva je prolaznost kod Dra$kicke iz Porodicnog? Cula sam da je KOmar najbolja, ali u slucaju da je ne dobijem...? ne daj, boze![]()
?Micotakis:navodno nije registrovan, pa su ga ukinuli, toliko ja znam... :?
Bule_busko:Kolege samo da vam javim da je izasao raspored![]()
I naravno nove cene za naknade koje pruza fakultet, bolje da sami vidite moja reakcija je bila :shock: :shock: :shock:

razdragana:molim sve kolege sa Pravnog fakulteta,koji imaju bilo kakva iskustva sa Palackovikom iz gpp-a,da ih podele sa mnom,imam ispit kod je za koji dan... :shock:
rubiroza78:Da li je neko polagao kod Vucicke Ustavno?
Postoje li neke kombinacije kod nje?
Sta najvise pita i da li postoje delovi koji netrebaju da se uce??
Pozdrav
bananica:ej,ljudi,je li moze neko nesto pametno da mi kaze o polaganju UVODA U PRAVO kod kosutica?u ponedeljak mi je ispit,a ovih dana sam shvatila kakva sam guska,ali kasno!godinu dana slusam ljude kako mi pricaju da se to lagano polaze iz skripte,da cu u knjizi samo da se pogubim,ali ne,ja moram da uradim suprotno pa to ti je!ucila sam iz kosuticeve knjige,ako se to moze nazvati ucenjem,presla sam je jednom,ispodvlacila i tako to i NE MOGU VISE!Muka mi je od nje,tacno mi se povraca kad je uzmem u ruke,sve je to meni manje-vise jasno ali mi je sve sem one pravne organizacije toliko dosadno da nemam rijeci...Mozda je to zbog ovog ljeta,odvikla sam se od ucenja i tako to,ali ladno cu da padnem!Predstavu nemam koliko znam i sta mi trebe kod njega,hoce li neko da podjeli svoje iskustvo sa mnom...?
pokusacu da nesto iskombinujem pa se javljam.pozz