Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
gljkov:
Da li ima neko ko polaze Trgovinsko kod Vasiljevica u ovom roku?
Ja polazem 21.06. Pita sve ako te to zanima (spisak pitanja imas u skriptarnici). Ako si polozio Kompanijsko pravo ne odgovaras ZPD, tj. prvi deo ispitnih pitanja. Covek je korektan i pravican, nije neki smarac, ne trazi previse, bukvalno osnovne stvari. Najbolje bi ti bilo da ides kod njega na konsultacije (ponedeljkom mislim da su od 13 - proveri). Obrati takodje paznju na menicu. Ako te jos nesto zanima pitaj.
Pozdrav i puno srece!

ima li neko da je polagao radno kod lubarde? molim vas ako ima neko, neka napiše kakav je, šta pita, ima li nešto posebno da forsira?

Pita li onaj deo oko medjunarodnih konvencija, i uopšte taj teorijski deo ili samo traži zakonske odredbe?

gost1107:
gljkov:
Ja polazem 21.06. Pita sve ako te to zanima (spisak pitanja imas u skriptarnici). Ako si polozio Kompanijsko pravo ne odgovaras ZPD, tj. prvi deo ispitnih pitanja. Covek je korektan i pravican, nije neki smarac, ne trazi previse, bukvalno osnovne stvari. Najbolje bi ti bilo da ides kod njega na konsultacije (ponedeljkom mislim da su od 13 - proveri). Obrati takodje paznju na menicu. Ako te jos nesto zanima pitaj.
Pozdrav i puno srece!

I ja polazem 21.o6.U panici sam!Da li moze nesto da se uci iy skripte?Da li ima nesto sto ne mora da se uci?

gost1107:
gljkov:
Pozdrav i puno srece!

I ja polazem 21.o6.U panici sam!Da li moze nesto da se uci iy skripte?Da li ima nesto sto ne mora da se uci?

gost1107:
gljkov:
Pozdrav i puno srece!

gljkov:
Gost 1107 javi se!
Hvala na pomoci ali trebam jos informacija.
Hitno!
Sorry, nisam bila pri kompu par dana. Kazem ti najbolje ti je da odes kod njega na konsultacije, jer moze da se desi i da ti skine neka pitanja, da ti kaze na sta da obratis paznju i sl. 2. i 3. pitanje ucis iz skripte (to su ti ugovori, menica i sl.). Prvi dao pitanja koji se odnosi na privredna drustva ucis kombinacija knjiga i novi zakon (ekstra bitno, on napisao komentar tog zakona i mogu ti reci vrlo je citljiv).
Konsultacije su ti bitne jer on pamti ljude koji dodju kod njega na konsultacije (samo nemoj da odes a da bas nista nisi procitao). Najbolje bi ti bilo da procitas menicu (jako apstraktna materija) i da odes kod njega da ti on to objasni (nemoj samo da nosis skriptu na konsultacije).
Nadam se da sam ti pomogla.
Pozdrav i puno srece, verovatno se vidimo.

mias:
Hitno mi je potrebna internet adresa sajta privatnog-specijalizovanog pravnog fak. u Beogradu na kojem je prijava ispita 200 eura,ali po zavrsetku fakulteta posao je zagarantovan u nekoj od medjunarodnih organizacija ili njihovom sedistu u nasoj zemlji.

Jedini privatni Pravni fax ti je Poslovno Pravo na SIngidunum Univerzitetu u Danijelovoj ulici. Imas ovde medju adresama i njihove podatke

Back