Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pripreme su odvratno uzimanje para, samo jedno u nizu, ne zaboravi da dodas i putovanje za bg i nazad...ako ne mozes prijemni da spremis sam...pih

Da,upravo tako.....uz to ti pripreme nisu nikakva garancija da ces na njima raditi "ono sto ce biti na prijemnom"....Iz lichnog iskustwa ti pisem.....mojih petoro drugowa je bilo na pripremama a ja sam sama spremala prijemni....niko od njih nije bio ni blizu budzeta a ja sam bila 58.na listi.....tako da....sve to moze samostalno da se spremi....nema tu neke filozofije,sedne i naucis...Pozzzz:dd:

Davno sam spremao Politicku ekonomiju, ali iz licnog iskustva, moj ti je predlog da ukoliko ti je udzbenik komplikovan (ne znam po kom autoru sada ucis) najbolje je da procitas jos neki drugi udzbenik, od drugog autora, Lakse se ukapira stvar. A predmet je takav. Uzmes knjigu sa ekonomskog ili sa nekog drugog faksa jer je lakse citati razlicite tekstove o istoj stvari nego vise puta isti.

Hmm a ja bas cula da maltene svako ko ide na pripreme upise fax... Dobro s obzirom na tp da upisuju 1500 to ne bi trebalo da me cudi z:p
Joj znam al treba sesti i uciti z:mrgreen: Hvala vam!! z:kiss:

Bacanje para su pripreme (: ja sam ishla i bzvz ono samo sam drushtvo stekla (((: ne nauchish nishta posebno e jedino shto ti skrate tj kazu ti shta da uchish shta ne samo je to bilo korisno (: mozesh i saama da nauchish

imam nekoliko pitanja pa ako bi starije kolege bile ljubazne da mi odg.,prva sam godina i sad sam dobila da vezbam u drugom ustavno kod Petrova moze neki koristan savet?kakve kolokvijume daje?nisam dobila da vezbam nacio. da li biste mi savetovali da se ipak samovoljno prijavim ?hvala

imam nekoliko pitanja pa ako bi starije kolege bile ljubazne da mi odg.,prva sam godina i sad sam dobila da vezbam u drugom ustavno kod Petrova moze neki koristan savet?kakve kolokvijume daje?nisam dobila da vezbam nacio. da li biste mi savetovali da se ipak samovoljno prijavim ?hvala[/QUO

Ja sam vezbala kod Petrova pre dve godine i on je sjajan tada bio...davao je ocene sakom i kapom a kolokvijumi mu uopste nisu bili teski i moglo je da se prepisuje a ako imas 5 na vezbama onda cini mi se da je oslobadjao nekog dela...recimo prvih 20 pitanja...tako da se definitivno isplati ici kod njega.A i pored toga, drugi profesori cene njegovu ocenu sa vezbi.

Sto se nacionalne tice...posto tu ima pismeni deo na ispitu (od kojih ja licno imam traume)...tako da bilo bi dobro da ides na vezbe jer sa dobrom ocenom oslobadjaju od tog pismenog dela!!!

Back