gost 189815
Iskusan
- Poruka
- 5.826
..a ko bude ima pismeni kod mitrovica iz nacionalne nek napise sta je imao(i sitna pit. i esej),i ako se neko seca pitanja iz junskog roka takodje..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel vazi ono da mogu da se prenesu 2 predmeta jedan laksi i jedan tezi?
..a ko bude ima pismeni kod mitrovica iz nacionalne nek napise sta je imao(i sitna pit. i esej),i ako se neko seca pitanja iz junskog roka takodje..
i moram li bas sve kazne da znam.....tu se bas gubim....ima ih mnooooogooo.....???
bobo ne trazi 15ak i vise pitanja; videcu sutra pa cu ti napisatiljudi,je l moze neko da mi da ukratko podatke o tome sta BOVAN trazi na ispitu,na sta se fokusira,kako gleda na mitrovicev deo knjige,je l izbacio neka ispitna pitanja,je l postoje skripte za njega(ja sam uzeo neke iz one kopirnice u beogradskoj,al one nemaju veze sa ispitnim pitanjima,mora da su stare...) molim vas,ako neko moze da mi odg. u sto kracem roku,ispit mi za nedelju dana,tako da nemam puno vremena...
Pa naravno,di ćeš u šorcu u državnu instituciju,već u dekolte možebobo ne trazi 15ak i vise pitanja; videcu sutra pa cu ti napisati
za skripte imas samo stare,znaci beskorisne,al je on sam rekao da moze da se uci iz sveske,stim sto je napominjao dok je diktirao sta treba da se vidi u knjizi.
savet dana:uzmi svesku od nekog ko je pisao kod bovana,al ne uci napamet jer je jednu devojku tako poslao kuci..
sto se tice ispta,ja u junu nisam dala,al je bio korektan,zamalo da me pusti.medjutim,za njega sam cula bas dosta negativnih stvari,a videla sam da salje ljude nazad da se presvuku ako su dosli u sorcu i sl.
HOPE THIS HELPS![]()
Kazne iz krivicnog NE treba da se uce ni kod jednog profesora!!! (koliko ja znam)
Mitrovic je rekao da ne pita pitanja odnos sociologije prava i pravne antropologije,etnologije,dogmatike,pravne psihologije i filozofije prava tih 5 pitanja.
Koliko znam Ustavno nosi 11,Uvod 9,Engleski 8,Rimsko 7,Socijologija 7,Nacionalna 6,Uporedna 6,Kompjuteri 6