aleksandrica_k
Aktivan član
- Poruka
- 1.345
Je l' polagao ko kod Taborosija ekonomsko pravo? Da li kao pitanje postavlja celu glavu ili podnaslov(e)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l' polagao ko kod Taborosija ekonomsko pravo? Da li kao pitanje postavlja celu glavu ili podnaslov(e)?
Jel moze neko da mi kaze gde da nadjem pitanja iz nacionalne po knjizi Popovic-Jeftic? Trazio sam malo po forumu ali nisam pronasao.
\E mislila sam na pismeni rad........a ne na pismeni deo ispita.....posto i on sada drzi te radove a ne samo Antic???????????Ima 4 zadatka i 10 slucajeva, zadaci nisu teski,slucajevi onako,malo vremena ima,oko 30 min,on histerise,i da polozis test nije sigurno da ces moci da odgovaras posle toga,obicno podeli 6ice pa kome odgovara,odgovara.....kome ne,sledeci rok kod nekog drugog.Njega treba zaobici u najsirem mogucem luku.....
Ljudi jel neko polagao gradjansko-stvarno kod Jelica?Cula sam da postoje neka pitanja koja on voli vise da postavlja???Inace, kakav je uopsteno na ispitu?
\E mislila sam na pismeni rad........a ne na pismeni deo ispita.....posto i on sada drzi te radove a ne samo Antic???????????
Da li neko zna koja pitanja postavlja Durdjevic.......na pismenom radu iz naslednog????
Je li neko možda polagao sociologiju kod Gordane Vukašinović?
3на свако![]()
Najbolji od svih ispitivaca. Ne smara mnogo i korektan. Mene je prekidao cim vidi da znam, ne smara se sa studentima. Ume i da pomogneLjudi jel neko polagao gradjansko-stvarno kod Jelica?Cula sam da postoje neka pitanja koja on voli vise da postavlja???Inace, kakav je uopsteno na ispitu?