Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
FOR JOCA : zvanicno mozes da preneses 12 poena( 60 (to je ukupan br.poena i to imas ako si dao sve predmete)-48(toliko ti je uslov za drugu)) :cool:
npr nacionalna i upredna nose po 6p sto znaci da u tom slucaju moz da prebacis ta 2 predmeta,
dok ako prenosis rimsko moras sve da das jer ono nosi 7p(a nema predmeta koje nosi manje od 6p pa da ga kombinujes)(za specijalne slucajeve koji nisu razumeli 7 i 6 su 13 znaci bod vise od dozvoljenog):lol:
ustav slican slucaj...
i ne znam samo dal su opet menjali br poena koji idu uz predmet,pa ovo uzmi sa rezervom,a proveri kakvo je trenutno stanje.

ljudi,je l moze neko da mi da ukratko podatke o tome sta BOVAN trazi na ispitu,na sta se fokusira,kako gleda na mitrovicev deo knjige,je l izbacio neka ispitna pitanja,je l postoje skripte za njega(ja sam uzeo neke iz one kopirnice u beogradskoj,al one nemaju veze sa ispitnim pitanjima,mora da su stare...) molim vas,ako neko moze da mi odg. u sto kracem roku,ispit mi za nedelju dana,tako da nemam puno vremena...

ljudi,je l moze neko da mi da ukratko podatke o tome sta BOVAN trazi na ispitu,na sta se fokusira,kako gleda na mitrovicev deo knjige,je l izbacio neka ispitna pitanja,je l postoje skripte za njega(ja sam uzeo neke iz one kopirnice u beogradskoj,al one nemaju veze sa ispitnim pitanjima,mora da su stare...) molim vas,ako neko moze da mi odg. u sto kracem roku,ispit mi za nedelju dana,tako da nemam puno vremena...
bobo ne trazi 15ak i vise pitanja; videcu sutra pa cu ti napisati:)
za skripte imas samo stare,znaci beskorisne,al je on sam rekao da moze da se uci iz sveske,stim sto je napominjao dok je diktirao sta treba da se vidi u knjizi.
savet dana:uzmi svesku od nekog ko je pisao kod bovana,al ne uci napamet jer je jednu devojku tako poslao kuci..
sto se tice ispta,ja u junu nisam dala,al je bio korektan,zamalo da me pusti;).medjutim,za njega sam cula bas dosta negativnih stvari,a videla sam da salje ljude nazad da se presvuku ako su dosli u sorcu i sl.
HOPE THIS HELPS:bye:

bobo ne trazi 15ak i vise pitanja; videcu sutra pa cu ti napisati:)
za skripte imas samo stare,znaci beskorisne,al je on sam rekao da moze da se uci iz sveske,stim sto je napominjao dok je diktirao sta treba da se vidi u knjizi.
savet dana:uzmi svesku od nekog ko je pisao kod bovana,al ne uci napamet jer je jednu devojku tako poslao kuci..
sto se tice ispta,ja u junu nisam dala,al je bio korektan,zamalo da me pusti;).medjutim,za njega sam cula bas dosta negativnih stvari,a videla sam da salje ljude nazad da se presvuku ako su dosli u sorcu i sl.
HOPE THIS HELPS:bye:
Pa naravno,di ćeš u šorcu u državnu instituciju,već u dekolte može :mrgreen:
I ja sam čuo da su ga napljuvali i kao traži sve od reči do reči kako se on izrazio,a to mu ipak dođe napamet...Ma ne zna ni on šta hoće...

bokisrb imas u porukama pit. a mene zanima jel se kod mirkovica na usmenom izvlace 3 pitanja posto je neki um pustio pricu da se izvlaci jedno..ili to opet zavisi od ocene na pismenom,ili su sve ovo gluposti..:)
i ako ima nekog da je danas radio pismeni: posto mi sutra dobijamo rezultate u 3,zanima me dal je odmah usmeni ili kako?

Back