andja_stay_cool
Domaćin
- Poruka
- 3.784
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna li neko da li se kod Sime na ispitu gleda ocena sa vezbi ili broj bodova?
Pitam jer je Voja rekao da je to sa bodovima ukinuto za one koji rade kolokvijume, pa se na osnovu ocene sa kolokvijuma postavljaju pitanja (npr. 3 sa vezbi-nema sintetickih), a Selakovic kaze da se radi po sistemu bodova (npr. 51 bod-nema sintetickih)... Ako je po Selakovicevom kriterijumu, onda ja koji imam 4 ne mogu da dobijem ni jednu olaksicu jer nisam radio seminarske i sl sitove...
e ljudovi, el moze da se pomere ispiti i naknadno, mislim, ne samo danas?
i jeste bili na zurci juce u nasem ljubljenom Bonafidesu? (odbijam da ga zovem Zuzus...)
dole opsti haos i razvrat, a dva sprata iznad... steberluk, ma druga drzava![]()
Pa to je jedno te isto, ja sam imala 3 na vezbama, odnosno 51bod-bila sam oslobodjena sintetickih pitanja- imala sam i seminarski rad...
E sad, kako ti nemas olaksice a imas 4???
Jer nisam radio seminarske, niti imam bodove sa predavanja...
pa ako nju ne nadjes, moze dekan da ti da potpis... ako ti do sad vec nije davao... imas pravo jednom u toku skolovanja da iskoristis njegov potpis... varijanta, pomoc prijatelja u kriticnom momentu...
Nadam se da cu se i ja iscupati!!!to je ono sto ja znam.
znam i ljude koji su se chupali na tu foru.
ako nisu to ukinuli, a verujem da nisu.
sve u svemu, nemoj da se stresiras, utice na bore![]()
e pa ljudi SRECNA NOVA GODINA))))))))))))))))))
Da li neko moze da mi objasni kakva se pogodnost na ispitu iz upt dobija sa 4 sa vezbi?
I kakav je Sima na ispitu, ako imam 4 na vezbama, a ne znam bas za 6, hoce li da progleda kroz prste?![]()
panov-pismeni rad-porodicno pravo
draskicka porodicno pravo,
i zivkovic gradjansko pravo.
NESTO O ISPITIMA AKO MOZE))))))
Ne znam tacno koja se pogodnost dobija.. Ali, ako imas 4 na vezbama, ne brini, teeeeeesko da mozes biti oboren..
Sima je gospodin covek- kako je moja drugarica rekla i stvarno je tako.. Jako ljubazan, korektan na ispitu...
E, po ovom pitanju cu ti i sada resiti dilemu, mada, na onoj bezobraznoj temi kod TINEJDZERA, necu, a malo mi je faliloE hvala ti, po stoti put resavas moje dileme po pitanju faxa! Poz
Znas li mozda u kojoj meri Zika gleda kolokvijume, npr, ako imam 3-4 iz rimskog kod Valentine, dobijam li neku olaksicu na ispitu?