E kolege dajte neku informaciju o Polojac, kako izgledaju ispiti, sta pita najvise, jel muci puno za 6. Hvala unapred
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E kolege dajte neku informaciju o Polojac, kako izgledaju ispiti, sta pita najvise, jel muci puno za 6. Hvala unapred
E, po meni je zena debil.. Pismeni rad joj sadrzi latinske nazive i te fore, ali realno moze da se uradi dobro.. Ona vise maltretira na usmenom.. Nema nesto omiljeno, pita, realno sve i svasta, zavisi od raspolozenja-njenogMada, samo uci, nema tu mnogo mudrolije
![]()
A ko uradi dobro test, jel moze da se provuce na usmenom,tj koliko pita na usmenom.Hvala na odg, poceo sam da ucim , nadam se da ce mi mesec dana biti dovoljno za rimsko .
taj hamer za rimsko je zesce gubljenje vremena, to je sve sto imam da kazem na tu temu.
.E, po meni je zena debil.. Pismeni rad joj sadrzi latinske nazive i te fore, ali realno moze da se uradi dobro.. Ona vise maltretira na usmenom.. Nema nesto omiljeno, pita, realno sve i svasta, zavisi od raspolozenja-njenogMada, samo uci, nema tu mnogo mudrolije
![]()
Koliko vam je trebalo vremena da uradite taj hamer?![]()
Pitanje: Ako padnem u predroku iz uporedne, da li imam pravo da polazem u januaru ponovo?
Buraz, iskreno, ucim rimsko redovno, ali veoma povrsno, i u velikom sam shitu jer mi je za mesec dana ispit. Ako nisi ni pipnuo rimsko do sada, savetujem ti da dobro zagrejes stolicu, ima zaista mnooooogo da se streba....Aj sa srecom!![]()
Kod nje je bitniji usmeni, nego pismeni, tako da ne znam sta da ti kazem oko toga...A ko uradi dobro test, jel moze da se provuce na usmenom,tj koliko pita na usmenom.Hvala na odg, poceo sam da ucim , nadam se da ce mi mesec dana biti dovoljno za rimsko .
Da li neko zna kako se pravi onaj hamer za rimsko?
Ne mozes da polazes u januarskom, ali, ako si vec u predroku, ne verujem da ces pasti.. Sve najbolje na ispitu, samo uciPitanje: Ako padnem u predroku iz uporedne, da li imam pravo da polazem u januaru ponovo?
Ne mozes da polazes u januarskom, ali, ako si vec u predroku, ne verujem da ces pasti.. Sve najbolje na ispitu, samo uci![]()