Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E kolege dajte neku informaciju o Polojac, kako izgledaju ispiti, sta pita najvise, jel muci puno za 6. Hvala unapred

E, po meni je zena debil.. Pismeni rad joj sadrzi latinske nazive i te fore, ali realno moze da se uradi dobro.. Ona vise maltretira na usmenom.. Nema nesto omiljeno, pita, realno sve i svasta, zavisi od raspolozenja-njenog:mrgreen: Mada, samo uci, nema tu mnogo mudrolije:bye:

E, po meni je zena debil.. Pismeni rad joj sadrzi latinske nazive i te fore, ali realno moze da se uradi dobro.. Ona vise maltretira na usmenom.. Nema nesto omiljeno, pita, realno sve i svasta, zavisi od raspolozenja-njenog:mrgreen: Mada, samo uci, nema tu mnogo mudrolije:bye:

A ko uradi dobro test, jel moze da se provuce na usmenom,tj koliko pita na usmenom.Hvala na odg, poceo sam da ucim , nadam se da ce mi mesec dana biti dovoljno za rimsko .

A ko uradi dobro test, jel moze da se provuce na usmenom,tj koliko pita na usmenom.Hvala na odg, poceo sam da ucim , nadam se da ce mi mesec dana biti dovoljno za rimsko .

Buraz, iskreno, ucim rimsko redovno, ali veoma povrsno, i u velikom sam shitu jer mi je za mesec dana ispit. Ako nisi ni pipnuo rimsko do sada, savetujem ti da dobro zagrejes stolicu, ima zaista mnooooogo da se streba....Aj sa srecom! :D

.
Jel tacno to da kod nje moras da radis pismeni deo ispita iako si vezbao kod Valentine? Za Milosevica sam cula da ne mora, kod njega izlazis samo na usmeni.

Meni je rekla drugarica, koja je pre dve godine radila taj hamer, da se kroz njega i nauce obligacijie i da nije fora da se prepise od nekog zato sto je to gubljenje vremena. Sta znam, ja cu prvo malo da procitam izvore obligacija iz knjige pa cu da probam da samostalno uradim. :D
Kada on treba da se donese?

Buraz, iskreno, ucim rimsko redovno, ali veoma povrsno, i u velikom sam shitu jer mi je za mesec dana ispit. Ako nisi ni pipnuo rimsko do sada, savetujem ti da dobro zagrejes stolicu, ima zaista mnooooogo da se streba....Aj sa srecom! :D

Учи из Стојчевића.
Прочитај књигу од корице до корице, па крени из почетка да учиш јер само тако можеш скапирати суштину-римско је повезано, систем!

Da li neko zna kako se pravi onaj hamer za rimsko?

Hamer se radi tako sto, bukvalno, prepisujes lekcije iz knjige.. NARAVNO DA NE MOZES DA SAVLADAS OBLIGACIJE PREPISUJUCI:):), ako imas nekog starijeg sa faksa, prepisi... Ja sam to uradila za dve noci, katastrofa, na kraju, zika ti se samo potpise i to je to, glupost... Uradis obligacije, napravis po onim podelama i onda o svakom ponesto...

ja sam hamer radila nekih 3 dana, po malo, na kraju sam dobila zuljeve od olovke i nisam mogla da se pomerim jer me je kicma toliko ukocila da sam proklinjala i hamer, i onog ko mi je trazio da ga napravim... necemo ga imenovati...

na kraju, nikakve koristi od istog nisam imala, dok nisam sela i naucila za ispit.
tako da, ljudi usredsredite se na ucenje, moj vam je dobronamerni savet, a na hamer gledajte kao na podsetnik, jer tako od prilike i treba da izgleda.
podela sa tu i tamo nekim objasnjenjem.
nista previse detaljno. nije poenta prepisati deo knjige o obligacijama na hamer... nego shvatiti kako je koji kontrakt nastao i koja je njegova svrha, elementi i tuzbe.

Back