slatko volim :))
Aktivan član
- Poruka
- 1.102
kad ce taj raspored za april?????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))Izasao koleginice. http://www.ius.bg.ac.yu/info/bananica:kako izasao raspored?nema ga na netu a bila sam do 2h nas faxu i nista...???
jakov1:Izasao koleginice. http://www.ius.bg.ac.yu/info/
Jel zna neko sta bi sa ovim junskim?
CCCC koleginice tebi, nisi se izjasnila o aprilskom roku.slatko volim :)):CCCC biseru, to je raspored za brucose za april, izasao je jos prosle nedelje (a na netu tek 6.03 )
jakov1:CCCC koleginice tebi, nisi se izjasnila o aprilskom roku.
Koleginice, ja sam brucos, a ti si postavila pitanje kad ce taj raspored za aprilski rok a nisi se izjasnila za koju godinu, ja sam naravno napisao ono sto sam znao, BISERU.slatko volim :)):izvini, sta imam da se izjasnjavam???
dajes dezinformacije!!
jakov1:Koleginice, ja sam brucos, a ti si postavila pitanje kad ce taj raspored za aprilski rok a nisi se izjasnila za koju godinu, ja sam naravno napisao ono sto sam znao, BISERU.

tesko da cu ti biti od pomoci ali kad se niko ne izjasnjava...pravnica:-):jel tacno da je kod Hasanbegovicke u januarskom roku izaslo samo cetvoro ljudi,pa ih je sve pustila i govorila njima kako ona,ustvari,nije losa?i ako postoji neko ko je odgovarao kod nje ili zna kako pita,pomagajte,zapala mi je za april!
zenha strava predaje,meni je izgledala opasna ali fer i korektna,mada pojma nemam,jedna zenska mi je rekla da je ispitivala duze od sat vremena i oborila ali ko ce znati,ti sto tako pricaju...na kraju ispadne da je profesor bio taj koji je pricao sat vremena i pokusavao da izvuce nesto iz tebe...moje misljenje je da ako si solidno naucila zena te nece oboriti iz hira... p.s. bas vam ne zavidim...mislim sto su vam ukinuli promjene,ali sta da radis
srecno! p.p.s. mislim da jako forsira one oblike drzave,znas/oblici drzavne vlasti,uredjenja,poretka...da ne podnosi kad neko brka te pojmove
polagala sam kod njega,dobila 9 i bilo mu je zao sto ne moze da mi da 10 ali nisam citala ono sitnim slovima...
stasno je dobar covjek,mada se taj dan bas bio iznervirao,provalio posle 30 god da ljudi uce iz skripte i provjeravao je,pitao stvari koje u njoj nemaju.moj ti je savjet da ucis iz kjige i neces imati apsolutno nikakvih problema.pozz
slatko volim :)):e da je bar petina profesora kao sto je on :? covek je dobar, fin, korektan, posten, sto se kaze "mozes na 'leb da ga mazes"
Mnogo bi se razmazili.