Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jakov1:
Koleginice, ja sam brucos, a ti si postavila pitanje kad ce taj raspored za aprilski rok a nisi se izjasnila za koju godinu, ja sam naravno napisao ono sto sam znao, BISERU.

haha :D aj procitaj sta smo napisali pre tebe, na 25. strani, mozda nesto i ukapiras ;)

a zaista je smesno da nedelju dana od izlaska rasporeda za brucose na faxu, ti imas informaciju da je "izasao raspored" :lol:

pravnica:-):
jel tacno da je kod Hasanbegovicke u januarskom roku izaslo samo cetvoro ljudi,pa ih je sve pustila i govorila njima kako ona,ustvari,nije losa?i ako postoji neko ko je odgovarao kod nje ili zna kako pita,pomagajte,zapala mi je za april!
tesko da cu ti biti od pomoci ali kad se niko ne izjasnjava...:) zenha strava predaje,meni je izgledala opasna ali fer i korektna,mada pojma nemam,jedna zenska mi je rekla da je ispitivala duze od sat vremena i oborila ali ko ce znati,ti sto tako pricaju...na kraju ispadne da je profesor bio taj koji je pricao sat vremena i pokusavao da izvuce nesto iz tebe...moje misljenje je da ako si solidno naucila zena te nece oboriti iz hira... p.s. bas vam ne zavidim...mislim sto su vam ukinuli promjene,ali sta da radis:) srecno! p.p.s. mislim da jako forsira one oblike drzave,znas/oblici drzavne vlasti,uredjenja,poretka...da ne podnosi kad neko brka te pojmove

ja sam dezurna:) polagala sam kod njega,dobila 9 i bilo mu je zao sto ne moze da mi da 10 ali nisam citala ono sitnim slovima...:) stasno je dobar covjek,mada se taj dan bas bio iznervirao,provalio posle 30 god da ljudi uce iz skripte i provjeravao je,pitao stvari koje u njoj nemaju.moj ti je savjet da ucis iz kjige i neces imati apsolutno nikakvih problema.pozz

Kosutic je "studentska majka", kod njega se samo sa stolice moze da padne :lol:

od 100 studenata na dan, on obori 1 ili 2 maximalno, padnu samo oni koji vrate pitanja...

e da je bar petina profesora kao sto je on :? covek je dobar, fin, korektan, posten, sto se kaze "mozes na 'leb da ga mazes"

Bio mi je drug to jest potencijalni decko jedan kolega sa pravnog fakulteta.Upoznali smo se na doceku nove 2003. godine, on je stvarno lep, ima pravu musku lepotu, lepo rasporedjene crte lice, fantastican osmeh, oci, nos, usne, visina, sve. Imala sam obicaj da kazem "ako je moj bivsi najludji u studenjaku kolega sa pravnog je najlepsi u studenjaku".Zbog cega nije skoro nista bilo izmedju nas to je,kad bolje razmislim, zbog toga sto je on stvarno bio suvise savrsen za mene. Redovno je ucio a stvarno nije bio streber, nije imao nikakve poroke, ni komplekse, nesto je trenirao, imao je normalnu vezu iza sebe (a mozda i ispred sebe), nije krio svoju proslost ni buducnost.
Dva dogadjaja su bila ona po cemu se uvek kad se njega setim nasmejem.Moja cimerka je meni rekla za njega "on je LOZAC" i ja to njemu kazem "meni je moja cimerka rekla da si ti lozec" , ja sam to ispricala zato sto mi je bilo smesno i htela sam i njega da nasmejem a on kaze mrtav ozbiljan "a sto da nece ona da se nalozi?" :-D
Drugi dogadjaj se zbio posle duzeg vremena, kad se neko vreme nismo ni vidjali ni culi, ispostavilo se da je njega smotala jedna moja da kazem drugarica, koleginica i bivsa cimerka ali ja to nisam znala za njih dvoje.Odem ja kod nje zbog nekih knjiga, a ona brze bolje,da bi suocila mene i njega valjda da bi videla sta ima izmedju nas, zovne njega da dodje u isto vreme a nije mu rekla da sam ja tu.E sad zamislite situaciju,on ulazi,ja sedim,i sad ja mislim ona je njega zovnula zbog mene,otprilike.Njih dvoje se ne "obelezavaju",nista, ni poljubac, ni dodir, ni reci, ni pogled, nista, nista.Otkud sam mogla da znam da su se smuvali? :-D I nista nastavljam ja sa flertovanjem tamo gde smo stali,vidim ja on nesto nadrkan, pita on mene nesto kao provocira me "gde ti je decko" ovo ono,i onda se desilo. Kaze on njoj povisenim tonom "ZNAS LI TI DA SAM JA VESNU MUVAO A ONA NIJE HTELA" a ja kazem povisenim tonom "PA STA AKO NISAM HTELA.STA KUKAS PO CELOM STUDENJAKU.AKO NISAM HTELA TAD MOZDA HOCU DRUGI PUT.A TI KUKAS PO CELOM STUDENJAKU".Ona vidi da se stvari otimaju kontroli i pozuruje nas da krenemo.On, opet njoj, jos povisenijim tonom "ZNAS LI S KIM JE ONA BILA? SA DECKOM IZ BOSNE KOJI SE DROGIRA" a ja vec ljuta,zato sto to nije tacno,(u medjuvremenu izasli smo iz sobe i stojimo u hodniku dok ona trazi kljuc da zakljuca sobu) "KO TI JE TO REKAO DA SAM BILA SA NJIM? NEMOJ VISE NI DA ME ZOVES NI DA SE DRUZIS SA MNOM DRUZI SE SA NJIMA KOJI SU TI TO REKLI"(u hodniku smo i svi nas cuju),i tako mi silazimo niz stepenice,svako od nas troje misli da je najlepse na svetu,spojio nas dragi Bog. A kad smo sisli prilazimo on i ja da usitnim ja neke pare da njoj dam za neku knjigu, i ja pitam "mozete li da mi usitnite" a zena kaze "za tako lepu decu mogu", ja se sad iako sam bila ljuta i razjarena nasmejem i pitam zenu "ko je lepsi od nas dvoje?" a ona kaze "oboje ste lepi".A ona ceka pozadi....
Pozdravite ga.

Ja sam kolega,ali sa Pravnog fakulteta UNION!
Zelim da pozdravim kolege sa drzavnog faxa i da im pozelim svu srecu na ispitima!
Ko ne uspe da upishe drzavni,slobodno neka dodje kod nas,prijemni je smeshan,a polaze se negde sredinom jula,jedino sto moze da predstavlja problem je 1400e koliko je bio upis prosle godine!

Srecno!

'Ajde, ne potpirujte sukobe opet... Vec smo to raspravljali. A sto se mene tice, ne treba nam povecanje broja kolega, jer su predavanja u malim grupama po meri pravog studenta. Neka svi ostanu gde jesu.

P.S. Kolega bravo86, svi imaju sansu da se izbore da ne placaju skolarinu na Unionu. Nravno ako udju u top 3 na trecoj ili cetvrtoj godini ;-)
P.S. II luckastalutkica - dobra prica

Back