Kolaps Tadiceve Srbije: U Beogradu za 24 sata 4 samoubistva i 1 pokusaj

decko, ne sklapam ja teme vec to rade dnevne novine - ja samo prenosim uz moj komentar....

zasto se ljudi ubijaju zbog gubitka posla? ??

verovatno zato sto nemaju sanse da nadju drugi...

Тако је немају шансе да нађу други!

Колико је оних чије њиве и воћњаци зврје празни, док се овде зајебавају са станодавцима и послодавцима!

kakva je ovo vukoyebina od zemlje postala u poslednjih dvadesetak godina.....cudi me sto se dnevno ne ubije bar po 40 ljudi.......i to nema veze sa Botom, koji je , onako kako ga gledam, i sam kandidat za skok sa mosta u nekom momentu ( tako mi se bar cini )......nego sa tim , sto je ono malo svesnih ljudi izgubilo nadu da ce u fckn srbistanu ikada biti normalnog zivota, cemu najvise doprinose indijanci koji bi se i danas tukli za kosovo i krajinu .........a od cijeg ratnickog zavijanja i crkvenih - borbenih arlaukanja ne moze posten covek da odmori glavu...........:think:

kakva je ovo vukoyebina od zemlje postala u poslednjih dvadesetak godina.....cudi me sto se dnevno ne ubije bar po 40 ljudi.......i to nema veze sa Botom, koji je , onako kako ga gledam, i sam kandidat za skok sa mosta u nekom momentu ( tako mi se bar cini )......nego sa tim , sto je ono malo svesnih ljudi izgubilo nadu da ce u fckn srbistanu ikada biti normalnog zivota, cemu najvise doprinose indijanci koji bi se i danas tukli za kosovo i krajinu .........a od cijeg ratnickog zavijanja i crkvenih - borbenih arlaukanja ne moze posten covek da odmori glavu...........:think:

Ju, pa ti ne voliš našu džamahiriju i naše junake i heroje. "Pa ko si ti, ti si neki mnogo veći izdajnik?" :hahaha:

Није баш тако.Новац од приватизације једне фирме може се уложити да се друга постави на ноге.Немора се баш све продати.

Рекао сам да су лопови!
Међутим 90% индустрије је 2000 било у таквом стању, да је свако улагање уствари било куповање социјалног мира, а не неки смислени пројекат. Пример Заставе која нам је још на грбачи!

Рекао сам да су лопови!
Међутим 90% индустрије је 2000 било у таквом стању, да је свако улагање уствари било куповање социјалног мира, а не неки смислени пројекат. Пример Заставе која нам је још на грбачи!

druze 2000te jeste bilo tesko ali je sada jos gore

to dokazuje prosta statisticka cinjenica koja kaze da je srbija imala vecu industrijsku prozivodnju 1998 godine nego u celom periodu od 2000te do 2009te....

zar te nije sramota da smo vise proizvodili 1998 godine pod sankcijama nego zadnjih 10 godina ?

Ajde bre dosta pamfletizovanja...ovo je realnost a ne marketing i ispisivanje parola.:roll:

Ko je ovde najveći gubitnik nego ogromna većina gradske sirotinje koja će valjda da gaji paradajz u podstanarskom ćumezu...ne lupaj majke ti samo da neko pomisli da si kao pametan:roll:

A ja sam još blesavija što ti repliciram na ovu glupost...lako je tuđim q.rcem gloginje mlatiti:roll::dash:

Pa ko da je moguće gospođici iz Beograda objasniti šta je selo? To je ono odakle su se tvoji preci doselili i tebe načinili gradskim detetom, i tako uticali da nažalost, što bi bila jedina korist od tebe, danas ne muzeš krave dok te repom punim balege udaraju po glavi. S vama, razmaženim dokonjašicama o tome ne raspravljam. Tačka .

Па ти "индијанци" које помињеш не воде ову државу,већ цивилизоване демократе.А куда је воде,то је можда боље да незнамо.

za ocajno stanje nisu krivi ti sto bi isli da se biju za kosovo i krajnu vec ovi "demokratski tajkuni" sto su popljackali sve sto se opoljackati moglo i sto su tim ljudima uzeli nadu u bolje sutra...

druze 2000te jeste bilo tesko ali je sada jos gore

to dokazuje prosta statisticka cinjenica koja kaze da je srbija imala vecu industrijsku prozivodnju 1998 godine nego u celom periodu od 2000te do 2009te....

zar te nije sramota da smo vise proizvodili 1998 godine pod sankcijama nego zadnjih 10 godina ?

Шта смо то осим производа које нико осим глупих Срба неће да купи, и Слобиних лажи производили 98?

Рекао сам да су лопови!

Па смислени пројекат су требали да осмисле господа која су револуцијом дошли на власт.Како је та пропала индустрија добра за оне странце који је купују а за нас није ?

Menjam stalan, dobro plaćen posao u BG, i dobar stan uz jeftinu rentu, za polupropali voćnjak i pola njive.

gledao sam oglase u okolini kikinde i zrenjanina mozes da kupis citava imanja i domacinstva za 10-15.000 evra

znaci odprilike za jedan obican jednosoban cumez u beogradu mozes da pazaris latifundiju na severu Banata....

Nego da neko hoce to da radi , ne bi to toliko se za dzabe prodavalo....

Nema ovde zivota od poljoprivrede, jer ne daju Tadic & Miskovic da se ovde izvozi bilo sta, oni zele da uniste svu proizvodnju pa da se sve uvozi - preko njih naravno.

Zato su ta poljoprivredna domacinstva prakticno na poklon ponudjena, i zato jedan cumez od 30 kvadrata u Beogradu kosta vise novca nego imanje od 20 hektara zemlje sa kucom od 200 kvadrata i svim pratecim objektima.........

Nece niko da radi na njivi od jutra do sutra, svi bi da se uprcaju u neku kancelariju u Beogradu, da lade jaja, citaju novine piju kafice i tracare na radnom mestu....

BEOGRAD - Branko R. (27) pokušao je juče oko 8.30 sati da se ubije tako što je, pred zaprepašćenim osobljem i malobrojnim gostima, sebi presekao vene u kafiću „Ajs bar“ u Kosovskoj ulici. Kao motiv za ovakav čin pominje se otkaz u Javnom preduzeću „Parking servis“, za koji je juče saznao da ga je dobio. Branko R. je kolima Hitne pomoć prevezen u Urgentni centar, gde su mu lekari na odeljenju ortopedije sanirali povredu posle čega je pušten kući.
Prema svedočenju očevidaca, mladić je iznenada uleteo u kafić u nervnom rastrojstvu i parčetom stakla sebi isekao vene na obe ruke. Zaprepašćeni radnici odmah su pozvali policiju i Hitnu pomoć, koja se pojavila posle samo nekoliko minuta.
Upitan zašto je to učinio, Branko R. je pred lekarima i policajcima naveo dobijanje otkaza u preduzeću.
- Nismo imali pojma šta se događa, osim što smo videli policiju i kola Hitne pomoći. Tek kasnije saznali smo da je radnik parking servisa pokušao samoubistvo. Videli smo da su ga sa zavojima na rukama stavili u vozilo Hitne pomoći i odvezli. Policija se jedno vreme zadržala u lokalu, a kasnije su ponovo došli inspektori - ispričalo je nekoliko očevidaca.
U JP „Parking servis“ potvrdili su da je Branko R. njihov radnik, koji se kod njih zaposlio pre dva ili tri meseca na određeno vreme.
- Motiv zbog čega je pokušao samoubistvo nama je nepoznat. Možda mu je istekao ugovor o radu ili nešto drugo. Sve je odrađeno u saradnji sa MUP i u narednim danima trebalo bi znati sve razloge. Koliko je nama poznato, on je posle ukazane lekarske pomoći pušten kući, a prethodno je razdužio svu opremu - izjavili su u „Parking servisu“.
Inače, u Beogradu je u poslednja 24 sata, prema podacima Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, četvoro ljudi sebi oduzelo život, dok su u petom slučaju lekari imali uspelu intervenciju.

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/hronika/glas-javnosti-23-07-2009/u-kaficu-isekao-vene-zbog-posla

---------------------

Srbi su zbog krize i ekonomske katastrofe koju im je donela Tadiceva vlast u totalnom nervnom rastrojstvu. Eto samo u poslednja 24 sata u Beogradu su izvrsena 4 samoubistva zbog gubitka posla + 1 neuspeo pokusaj. Strasno i neka nam je Bog u pomoci sa ovakvim lopovima na vlasti...

A tebe iskreno boli tuki za tim ljudima ali radi politicke koristi eto postavljas temu i optuzujes Tadica. Iskreno da ti kazem Srbiji nece biti bolje dok ta stara garnitura vlada, nebitno da li su to "demokrate", naprednjaci ili radikali. Svi su oni isti racko.....

decko, ne sklapam ja teme vec to rade dnevne novine - ja samo prenosim uz moj komentar....

zasto se ljudi ubijaju zbog gubitka posla? ??

verovatno zato sto nemaju sanse da nadju drugi...

Убијају се јер су онеспособљени за самосталан живот.Криза полако расте,плански,и све ће више бити беде међу онима који зависе од мафије јер ће губити послове.

Али,није им крив онај ко их шутне,сами су криви што су себе довели у ситуацију да зависе од онога ко у сваком тренутку може да их уништи.То су последице генерацијских и деценијских лоботомија над одговорношћу и способношћу човека да свој живот и живот своје породице држи у својим рукама.Сад се само жање оно што се сејало.

Није решење у томе да човек после изгубљеног посла,нађе други и настави по старом улажући у ствари које му не могу донети економску самосталност или неулажући ни у шта,што европски систем учи и намеће свим људима да тако раде и тако размишљају.
Многи су цео свој живот улагали у погрешне ствари,као што су бетонске кутије по градовима или лимене кутије на точковима(што један амерички научник назива играчком за одрасле),па ће у времену планиране кризе и јести зидове и лимене кутије.
Шта друго преостаје духовној беди и већински необразованом становништву...Људи су данас,генерално,без основних знања потребних да имају стабилан живот који не може бити угрожен од мафије.

Шта смо то осим производа које нико осим глупих Срба неће да купи, и Слобиних лажи производили 98?

proizvodili smo i izvozili mnogo toga

izmejdu ostalog izvezli smo 3.5 miliona cipela....

izvozili smo zito - psenicu

a danas to isto zito/psenicu SRBIJA UVOZI....

evo ga tadicev skutonosa nasao se pogodjen ovom vescu i krenuo da vredja z:D

decko ja sam daleko od luzera, no na zalost zahvaljujuci tadicevom rezimu , veliki broj ljudi u Srbiji i Beogradu jeste u tom rangu....

ako nemas sta da kazes u vezi teme , bolje cuti, makar ces izgledati pametnije...

Ja Tadicev skutonosa?Pogodio si ko prstom u doope,kao i uvek. Najbolje bi bilo kada bi ste se ti u Tadic uhvatili za rucice i zajedno napravili jednu lastu sa Brankovog mosta.Ja bih vam dao ocenu 10 za skok.

zato jedan cumez od 30 kvadrata u Beogradu kosta vise novca nego imanje od 20 hektara zemlje sa kucom od 200 kvadrata i svim pratecim objektima.........

Nece niko da radi na njivi od jutra do sutra, svi bi da se uprcaju u neku kancelariju u Beogradu, da lade jaja, citaju novine piju kafice i tracare na radnom mestu....

E, to je suština, i za to sledi rep.

sto se tice toga kako se sav narod u srbiji preselio u gradove,beograd pogotovo,krive su vlasti od 1945 do sada,sela su unistena,stoje imanja jer nema i nece ko da radi,u danasnjoj srbiji se ne moze biti uspesan u poljoprivredi kao na zapadu,retki su takvi ljudi ali barem da se ima svoj krov nad glavom,kuca,imanje i hrana koju sam covek proizvodi i ako sta placa to je struja i ostalo ali zato ne daje 70% plate kao onaj u gradu za hranu,vodu seljak ima iz bunara a ne da se seli u beograd i da se za platu od 30000 ako ce da dobije otkaz ubije

E, to je suština, i za to sledi rep.

pa to je logicno!

Jer ti za TEZAK RAD na njivi ne dobijas NISTA . Dobijas PROPAST SIROMASTVO BEDU

A dok sedis u kancelariji, ne rizikujes nista, radis pomalo ili nimalo, ne biju te vetrovi kise i sunce, ne mora svako jutro da ustanes u 4 sata, nego ustanes u 8 stignes na posao u 9 , dok popijes kaficu i procitas novine eto ga 12 sati, onda malo radis jedno 2 sata, i vec oko 14 sati trazis izlaznicu i ides u grad "da nesto zavrsis" naravno sve u sklopu radnog vremena z:D

pa ko sto vidis ovakav zivot je neuporedivo laksi i bolji od zivota poljoprivrednog proizvodjaca....

jer poljoprivredniku drzava ne da da izveze svoj proizvod. Uvodi mu raznorazne zabrane za izvoz, i birokratske smicalice poput izvoznih dozvola. Zato se ovde biti proizvodjac i poljoprivrednik ne isplati. Zato svi beze sa sela da budu portiri i cistacice po kancelarijama....

A za to je KRIVA VLAST

KRIV JE TADIC :rtfm:

sto se tice toga kako se sav narod u srbiji preselio u gradove,beograd pogotovo,krive su vlasti od 1945 do sada,sela su unistena,stoje imanja jer nema i nece ko da radi,u danasnjoj srbiji se ne moze biti uspesan u poljoprivredi kao na zapadu,retki su takvi ljudi ali barem da se ima svoj krov nad glavom,kuca,imanje i hrana koju sam covek proizvodi i ako sta placa to je struja i ostalo ali zato ne daje 70% plate kao onaj u gradu za hranu,vodu seljak ima iz bunara a ne da se seli u beograd i da se za platu od 30000 ako ce da dobije otkaz ubije

evo ja bi sutra otisao da se baivm proizvodnjom .

i ima jos ljudi. a znas zasto ne ide niko? pa zato sto ne mozes da poslujes pozitivno

od drzave ne dobijas nista, imas najskuoplje gorivo na balkanu, najvece poreze, i plus kad sve to proizvedes drzava ti ne dozvoljava da ti to izvezes i prodas , nego te ucenjuje i samim tim ti propadas i bankrotiras

ti sad ne mozes, ovi seljaci sto proizvode zito oni ne mogu sad da to proizvedu i da gledaju ko najvise nudi para za to i da ga prodaju gde oni hoce. Ne mogu neda im Tadiceva vlast

nego im je zabranila izvoz i uvela pravilo da sve sto proizvedu mogu da prodaju SAMO NJIMA, po ceni koju ONI ODREDE....

I zato nas seljak je bedan i jadnik a onaj u Nemackoj bogat ko car....

Pogledaj ovaj clip pa ces znati zasto propadamo - zato sto nas unistava Tadiceva vlast unistava nam selo i poljoprivredu

pa to je logicno!

Jer ti za TEZAK RAD na njivi ne dobijas NISTA . Dobijas PROPAST SIROMASTVO BEDU

A dok sedis u kancelariji, ne rizikujes nista, radis pomalo ili nimalo, ne biju te vetrovi kise i sunce, ne mora svako jutro da ustanes u 4 sata, nego ustanes u 8 stignes na posao u 9 , dok popijes kaficu i procitas novine eto ga 12 sati, onda malo radis jedno 2 sata, i vec oko 14 sati trazis izlaznicu i ides u grad "da nesto zavrsis" naravno sve u sklopu radnog vremena z:D

pa ko sto vidis ovakav zivot je neuporedivo laksi i bolji od zivota poljoprivrednog proizvodjaca....

jer poljoprivredniku drzava ne da da izveze svoj proizvod. Uvodi mu raznorazne zabrane za izvoz, i birokratske smicalice poput izvoznih dozvola. Zato se ovde biti proizvodjac i poljoprivrednik ne isplati. Zato svi beze sa sela da budu portiri i cistacice po kancelarijama....

A za to je KRIVA VLAST

KRIV JE TADIC :rtfm:

Gle‚ovako, dobro kreneš, ali loše zaključuješ. Krivi su, ko što reče neko, svi od ‚45 na ovamo, a Tadić je kriv jer ništa ne radi po tom pitanju. A to da će seljaci pocrkati, ja ti kažem da ima mnogo njih od 70 i kusur godina koji još uvek rade na zemlji i radiće dok ne umru i uvek imaju sve od hrane što im je potrebno za život, pa još šalju svojoj deci i unucima po gradovima. Znači ima i viška, a proizvode samo za sebe, ne i za prodaju... Problem je - težak rad, a i to je selo, nije Beograd.

Pa ko da je moguće gospođici iz Beograda objasniti šta je selo? To je ono odakle su se tvoji preci doselili i tebe načinili gradskim detetom, i tako uticali da nažalost, što bi bila jedina korist od tebe, danas ne muzeš krave dok te repom punim balege udaraju po glavi. S vama, razmaženim dokonjašicama o tome ne raspravljam. Tačka .

:roll:
Ae važi:heart:

Tihi........obicno ljudi koji mnogo mantraju o samoubistvima imaju neku latentnu sklonost ka istom.........

vidim da si ozbiljno usao u problem ......od otvaranja teme, pa do obrazlaganja zasto se neko baca sa mosta.............ozbiljno sam zabrinut za tebe...:think::think:

kazi , prika.......slobodno......sta te to izjeda??

cujes li glasove, ostavila te omiljena DOLI , ili te prevarili ortaci siptari za benzin???

sta je to u tvome bicu , sto te vuce prema picu???:eek:

Tihi........obicno ljudi koji mnogo mantraju o samoubistvima imaju neku latentnu sklonost ka istom.........

vidim da si ozbiljno usao u problem ......od otvaranja teme, pa do obrazlaganja zasto se neko baca sa mosta.............ozbiljno sam zabrinut za tebe...:think::think:

kazi , prika.......slobodno......sta te to izjeda??

cujes li glasove, ostavila te omiljena DOLI , ili te prevarili ortaci siptari za benzin???

sta je to u tvome bicu , sto te vuce prema picu???:eek:

ne izjeda me nista, ja uopste nisam sklon samoubistvu jer ja sam pravoslavni hriscanin, a kod nas pravoslavaca najveci greh u hriscanstvu je samoubistvo.

Ja to nikad ne bih uradio, da dodjem u situaciju kao neki od tilh ljudi , pre bih nekog ubio tadicevog bandita i oteo mu nego sto bih izvrsio samoubistvo...

Samo boli me i zao mi je sto mnogo ljudi dize ruku na sebe, mesto da digne ruku na ove lopurde koji su ih doveli u takvo stanje u kom se nalaze....

ne izjeda me nista, ja uopste nisam sklon samoubistvu jer ja sam pravoslavni hriscanin, a kod nas pravoslavaca najveci greh u hriscanstvu je samoubistvo.

Ja to nikad ne bih uradio, da dodjem u situaciju kao neki od tilh ljudi , pre bih nekog ubio tadicevog bandita i oteo mu nego sto bih izvrsio samoubistvo...

Samo boli me i zao mi je sto mnogo ljudi dize ruku na sebe, mesto da digne ruku na ove lopurde koji su ih doveli u takvo stanje u kom se nalaze....

a jesi pravoslavac , do yaya................:hahaha::hahaha::hahaha:

Back