Jary
Elita
- Poruka
- 16.522
za jos para dana aktuelnoj nagradnoj igri Koka-kola izvukao sam kola na cepu ali je potreban i kljuc koji naravno nemam..Ako je neko izvukao kljuc neka se javi na pp pa da se vozimo zajedno.Kombinacije sta da pricam?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za jos para dana aktuelnoj nagradnoj igri Koka-kola izvukao sam kola na cepu ali je potreban i kljuc koji naravno nemam..Ako je neko izvukao kljuc neka se javi na pp pa da se vozimo zajedno.Kombinacije sta da pricam?
Dobar si.
Cepova sa kljucevima ima tacno onoliko koliko se automobila deli.
A cepova sa slikom automobila imas na hiljade.
Od zadnjih 10 koka koli koje sam uzeo, makar 3-4 je bilo sa automobilom.
Tako da onaj ko dodje do cepa sa kljucevima, vrlo lako ce doci do cepa sa automobilom
Veruj mi da sam i sam posumnjao da je tu fora ali dobro podsetio sam se onog vica "...toliko mator i jos verujes u Deda Mraza"!
A како си ти мислио да они поделе само 5 аутомобила, ако штампају хиљаде и једних и других чепова?
Онда би било бар неколико стотина добитника на 5 аутомобила...
ne! mislio sam da je mala verovatnoca da jedan covek izvuce obadva znaka pa pomislih internet je tu ali ipak nije sve tako prosto.Navlakusa pili smo vise kole nego obicno!
Pa kao fora sa Frikom stapicima od sladoleda.. Prosle godine neki klinci spojili dva ista kraja, i to odradili "muski" da se ne poznaje. I otisli kao da podignu nagradu.. Medjutim tamo neka teta ih lepo vrati, nije cak ni htela da ih sprovodi dalje u komisiju.. Jer, kako kaze ona prosto je nemoguce da je neko osvojio nagradu kad se svi dobitni stapici nalaze u sefu. Morali su da budu proizvedeni,al` nisu nikada otisli u prodaju.
Pa kao fora sa Frikom stapicima od sladoleda.. Prosle godine neki klinci spojili dva ista kraja, i to odradili "muski" da se ne poznaje. I otisli kao da podignu nagradu.. Medjutim tamo neka teta ih lepo vrati, nije cak ni htela da ih sprovodi dalje u komisiju.. Jer, kako kaze ona prosto je nemoguce da je neko osvojio nagradu kad se svi dobitni stapici nalaze u sefu. Morali su da budu proizvedeni,al` nisu nikada otisli u prodaju.