WithdrawnWater
Poznat
- Poruka
- 7.141
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim vas za sugestiju, dobila sam rezultate na cocksacie virus koje su sledeće:
- NAĐENO JE NEUTRALIŠUĆIH ANTITELA ZA COCKSAKIE B1-B5
-
SERUM OD 31/03/08
CB1 manje /1..16
CB2 manje /1..16
CB3 manje /..256
CB4 manje /..256
CB5 manje /..16
MOLIM VAS O ČEMU SE RADI. HVALA
Coxsackie virus-postoji vise tipova,s tim da je B tip najcesci,se najcesce povezuje sa miokarditisom,zapaljenjem srcanog misica.Kod najveceg broja ljudi taj proces je prolazan i gotovo neprimetan,tako da ne ostavlja neke trajnije tragove na srcu.
Kod manjeg broja ljudi izaziva velike probleme.
Dve nedelje pre srcanih manifestacija javlja se respiratorna infekcija,a simptomi vezani za srce su otezano disanje,bol u grudima koji podseca na anginozni bol,povisena temperatura,groznica,tahikardija...Ljudi cesto nakon dosta vremena otkriju da je koksaki protrcao kroz organizam.To je obicno kad se pocnu da se zale da se umaraju,zaduvaju pri penjanju stepenicama...
Terapija je ono sto doktori zovu simptomatska,dakle mirovanje,izbegavanje stresa,uzimanje vitamina i nakon nekog vremena to prodje.Medjutim kod jednog broja ljudi taj virus moze jako oslabiti misic,dovesti do srcane slabosti koja zahteva komplikovaniju terapiju,daleko bilo.
Kod nas je Torlak mesto gde se virus otkriva ali i vma ,koliko sam primetila vecina privatnih laboratorija ga ima na spisku stvari kojima se bave.
U mojoj okolini ima dosta ljudi koji su ga preziveli,ukljucujuci i mene tako da je bitno da covek pozitivno razmislja po tom pitanju,dakle ne treba padati u depresiju zbog toga.Naravno potrebno je lecenje u slucaju da se jave po zivot opasne tahikardije,aritmije...
ja imam Koksaki već dve godine i pijem koenzim Q10 sa e vitaminom. u početku sam pila mnogobrojne vitamine, todoksin, prepeličja jaja, čajeve, ali otkad mi se stanje malo stabilizovalo, ostala sam samo na koenzimu.
nemojte se uvrediti mom protivrečenju, ali moram da vam kažem da su mi dva vrlo poštovana kardiologa objasnila da su i moji napadi anksioznosti imali veze sa srčanim zaliscima. možete predpostaviti da mi je zbog njih prvenstveno konstatovana psihijatrijska dijagnoza, no na sreću su mi ubrzo otkrili Koksaki, pa je dijagnoza anksiozno-depresivna pala u vodu.
Dakle, objašnjeno mi je da Koksaki može davati i psihičke simptome, naime ne on sam, već promene koje na srcu stvara.
da li ti je titar ikada spao na 1:16
koje su vrednosti koje ste vi imali ?
hvala
Ne znam, bilo je to pre nekih 20 godina.
A zasto Vas to uopste zanima?
Simptomi su otezano disanje,lupanje i preskakanje srca,preznojavanje,povisen krvni pritisak,brzo i lako zamaranje i zavise prosto od osobe do osobe(ja sam imao sve ove simptome).Ovo su samo neki od osnovnih i najcescih simptoma,mada sve to zavisi od opsteg stanja organizma i nacina zivota koji vodite.
Pozdrav!!!
P.S.Procitajte pazljivo,redom sva pitanja i odgovore na ovoj temi i siguran sam da ce vam sve biti potpuno jasno.
Posto ste naveli mnozinu, neurologe, pretpostavila sam da ste pregledani od strane vise neurologa.