- Poruka
- 46.905
štetna ili ne legla mi je sad lepo uz gurmansku pljeku 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E bravo! Možeš ti to!ja sam poceo da se skidam sa coca- cole
pre sam pio litar do dve dnevno..sad je nisam pio citav mesec
yeeee izdrzacu
brate ovo ko one support grupe u USA
presao sam na prirodno
Pogledajte prilog 866031
Pogledajte prilog 866034

To meni kažeš ili Tabu?u svakoj dvolitri coca cole ima više od pola kilograma šećera............
čista droga

Da li ti, kolega, pratiš šta ja pišem?rekao sam svima, tačnije - pročitao sam što piše malim slovima na dekalraciji svake flaše, caka je što je količina navedena za 100gr ili mml proizvoda pa je treba pomnožiti sa 20, da bi dobio količinu šećera u flaši od 2 litre
apropo cocte i pepsija, to je jedno te isto, sa malom razlikom u ukusu
sa velikom razlikom u ukusurekao sam svima, tačnije - pročitao sam što piše malim slovima na dekalraciji svake flaše, caka je što je količina navedena za 100gr ili mml proizvoda pa je treba pomnožiti sa 20, da bi dobio količinu šećera u flaši od 2 litre
apropo cocte i pepsija, to je jedno te isto, sa malom razlikom u ukusu
dobra je ona sa limetomE super, sad ste se udružili protiv Cocte.Pogledajte prilog 866158
Nego protiv mene? Jel ovo lično?ma neeeeeeeee, gde bi mi to![]()
Pa da, ali ja i tako pijem uglavnom Tonik. Sa džinom.dobra je ona sa limetom![]()

Pa da, ali uglavnom imam Pepsi, naša baba ne priznaje Koka-kolu, samo Pepsi. A sve to tako retko, da me sad sramota, jer ispade da pijem samo vodu.a coca cola sa vinjakom![]()

Eh, mladost-ludost, nekad se pilo po 13 vinjaka s nogu.

Pa da, ali 10 za godinu.a sad vise od 10 ne ide![]()