Коју странку подржавате и зашто?

• Začetnik teme Začetnik teme Pop2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ја се трудим да размишљам од проблема до проблема и да се према томе опредјељујем. Не може бити да су само једни добри или да само једни не ваљају. Што се тиче националне политике, углавном се слажем са Коштуницом. Некад ми се нешто његово и не учини добро али кад видим да непријатељима смета, идем логиком да је онда то за нас добро. Свиђа ми се и што је сада Тадић побиједио, ево прилике да сви видимо шта нам мисли ЕУ. Ја тврдим да је за ЕУ добар сваки политичар који њих слуша, а да је лош онај који није за њих. А да ли је и за Србију тако, врло брзо ћемо се увјерити. Ми би требали да усвојимо њихову логику размишљања, а не њихове савјете. Што се тиче економије, не подржавам никога јер сви толико краду да ми је зло од тога. Тврдим да нас ова влада неће увести у ЕУ за вријеме свог мандата. Ово мишљење бих имао и за било коју другу владу, да је састављена.

O ukusima ne vredi raspravljati, ali primila si se "na prvu" oko solarijuma:super:
Valjda nisi neka vjerica radeta ili nataša jovanović?:sad2:

Ne znam sta sam se "primila", pa sam si napisao, pa si sad shvatio da si pogresio i koliki je to blam za tvoje koleginice iz DS-a..
Usput, Natasa Jovanovic je moj idol, kao sto je tvoj IDI DADA, znas?

Ја подржавам СРС. Зашто? Због очајног избора странака у нашој земљи. Имамо корумпиране демократе, често дволичне народњаке, трансформерс социјалисте, а о либералима да не причамо. Некако ми радикали највише леже. А вама?

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
radikali nisu korumpirani, nisu uzeli stanove..
http://www.brodarevo.net/novosti/290968/G17-Koliko-stanova-je-dobio-SRS/
http://www.vesti.rs/Politika/G17-Funkcioneri-SRS-kriju-stanove.html
Ovo je samo za stanove... A dobili su ih od Milosevica kako ne bi napustali koaliciju sa SPS-om i JUL-om...

Sa njima moze da nam bude samo jos gore, jer videli smo kako je i bilo... I neka hvala..
Srbija ide u EU i ti pa ni tvoji radikali ne mogu nissta tu da ucine...

Čanak, Čeda, Mlađa, Boža... Kad bi se udenuli u jedno, eto i mene.
:drunk:

divac-FRANKENSTAJN.jpg

Шта ти би... ја те знам као доброг Лалу... о, Боже ???

Back