Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.512
Tomas Man komplet u 15 za 1700 đunte 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Lelelele, halal ti thuftaTomas Man komplet u 15 za 1700 đunte![]()

. Šta ću, merak nema cenu...Meni je danas stigla Moderna komedija (hteli ste čini mi se da je čitamo) i Stilske vežbe, koje toliko nahvaliste. Ja, za razliku od Kreptomana, plaćam 100 dinara knjige koje na sajmu koštaju 50.. Šta ću, merak nema cenu...

Ej, mnogo mi se dopala Moderna komedija, ali ja volim knjige ( porodicne vrednosti i tako to) od brat,bratu iljadu stranica![]()

Šta ću, ima samo 855. Da l' da dopišem?
![]()
![]()

Ekonomija Srbije - Prof.Dr. Sreten Sokic
dadoh 2 hiljade i 200 dinara,takoreci nizashta!
al nema veze...kad ide june nek ide i uzhe!
Ja sam se stvarno dala u golem trosak. U potrazi za izgubljenim vremenom ( 70 evra).
Imam dve knjige , ali vec godinama zelim sve i juce mi je puko film![]()
Previše... Mogla si da se strpiš, pa da naletiš za 20 evrića...
Na kom si jeziku kupila?
Doduše, fali jedan omot i jedan je zacepan, zato sam snizio 
Prusta sam ja upravo prodao na kupindu za 3500Doduše, fali jedan omot i jedan je zacepan, zato sam snizio
![]()

A jel prodajes ti dekinog Hamzuna?Prusta sam ja upravo prodao na kupindu za 3500Doduše, fali jedan omot i jedan je zacepan, zato sam snizio
![]()

Ma nema veze, samo ti uzivaj, od prodaje knjiga niko se nije obogatio, ali ni od kupovine niko nije umro od gladiMnogo sam stvari prodao u poslednje vreme i te pare popio, tako da mi je ostalo vrlo malo knjiga na lageru![]()
Dobro, ne auto... kec... 

od prodaje knjiga niko se nije obogatio, ali ni od kupovine niko nije umro od gladi