- Poruka
- 37.308
a gde je on bio za to vreme dok su one vršile krivične radnjePrva je kriva što je u početku pristala na takav odnos, a druga što se upustila u vezi sa osobom koja ima jednu vrstu veze sa drugom ženom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a gde je on bio za to vreme dok su one vršile krivične radnjePrva je kriva što je u početku pristala na takav odnos, a druga što se upustila u vezi sa osobom koja ima jednu vrstu veze sa drugom ženom.
e..reci zeni da ne ide u vezu sa zauzetimPrva je kriva što je u početku pristala na takav odnos, a druga što se upustila u vezi sa osobom koja ima jednu vrstu veze sa drugom ženom.
On je mačo men , ne vidiš to tako jer si žensko. Ali baš je alfa mužjak. Evo nek ti sam kaže ako mi ne veruješ.Мени сада жао особе Ц. Ни крива ни дужна да добије слабића.
@86bogomoljka On je mačo men , ne vidiš to tako jer si žensko. Ali baš je alfa mužjak. Evo nek ti sam kaže ako mi ne veruješ.
У преводу миц по миц, лиц по лиц па ко не заспи...da perfi i bogi kazem samo da kad krenete da gledate pomenuti film, budite opustenie skroz.
ja mu se cesto vracam kao i mnogim slicne tematike od romera i godara.
On nije nikog lagao, sve je bilo jasno odmah u početku.a gde je on bio za to vreme dok su one vršile krivične radnje