Koju bi mi SF knjigu preporučili?

Ne. Vukodav tek u 5. delu odlazi u Dijamantske gore da oslobodi robove i da se naj..e keve onim čuvarima što su ga njakali.
4. je samo valjda priča kako je Vukodav dospeo u te rudnike.
Tako sam bar ukapirao priču lika koji je čitao sve knjige na ruskom.
Verujem da znate da su svih 5 knjiga već napisane. Problem se javlja u tome sto ovi naši ne mogu da se slože dal da da naš prevod bude na ћирилици ili na latinici.

hmm...pa ako su vec izdali tri nastavka na latinici...:)

Aj preporucite mi neki cistokrvni akcioni(moze i +horor) Sf,
znaci bez vilenjaka i magija,
samo marinci, pulsne puske, 2 kontejnera municije,
neka vukojebina od planete na koju ljudsko stopalo nije krocilo,
napada nepoznata prijetnja, suspens,
izvjesna smrt, ali ipak.......
Takvo nesto mi se sad cita....

A da probaš Zvazdane jurišnike ili Starship Troopers od Roberta A. Heinleina?
images%5Cknjiga%5C7799.jpg

Gledao sam troopere Dzona Rika i ekipu u bioskopu jos u srednjoj skoli kad je izasao... Nego nisam znao da ima jos filmova na tu temu, pa sam procackao i nasao da ima neki skart drugi dio i izasao 3. sad mi je to zagolicalo mastu, moracu i to da pogledam. Nakon citanja knjige :)

Jel zna neko da'l je izasao 4 deo Vukodava? "Vukodav: Dijamantske gore" bi trebao da se zove (cini mi se)

Мени су у Лагуни рекли да ће изаћи за овогодишњи Сајам књига...
Мада, у децембру прошле године су ми рекли да ће изачи у марту ове...:):):)
Иначе, Вукодав има четири дела која је писала Марија Семјонова, али ја сам чуо да постоје и спин оф дела која су писали други аутори...
А што се тиче описа како је Вукодав дошао у Дијамантске горе, то се налази у првом делу, као његово сећање о прошлости...

Meni je rekao lik da ima 5 knjiga, i da ih on sve ima, samo što su na ruskom.
U prvom delu jeste opisano kako je on stigao u Dijamantske gore i kako je pobegao, ili je valjda ovde opisano mnogo detaljnije.

У сваком случају, код нас је објављено, односно биће објавњено као четири књиге...
Мада, нема шта много да се каже о његовом доласку у Дијамантске горе...
Дете које су продали као роба и то је то...

pi jbte, a ja nacula 7 :eek:
ozbiljno...

Vukodav – prvi deo fascinantne tetralogije o neustrašivom junaku iz roda Sivog Psa. Majstorski ispripovedana, ova herojska saga o dobru i zlu, prijateljstvu i ratu, ljubavi i smrti, priziva nam u sećanje najbolje stranice Gospodara prstenova, Princa Valijanta, Konana…

Цитат с Лагуниног сајта о првој књизи...
http://www.laguna.co.yu/index.php?m=naslov&id=240

Vukodav – prvi deo fascinantne tetralogije o neustrašivom junaku iz roda Sivog Psa. Majstorski ispripovedana, ova herojska saga o dobru i zlu, prijateljstvu i ratu, ljubavi i smrti, priziva nam u sećanje najbolje stranice Gospodara prstenova, Princa Valijanta, Konana…

Цитат с Лагуниног сајта о првој књизи...
http://www.laguna.co.yu/index.php?m=naslov&id=240

e, nemoj molim te...uredno sam procitala sve dijelove koji su izasli...
izgleda sam imala viska novca i vremena... :)

sto ne objavu nesto zanimljivo i korektno napisano...npr.
http://www.lukianenko.ru/eng/

Back