elite
Zainteresovan član
- Poruka
- 185
Problem se javlja u tome sto ovi naši ne mogu da se slože dal da da naš prevod bude na ћирилици ili na latinici.
Svasta, stvarno svasta !
Svasta, stvarno svasta !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne. Vukodav tek u 5. delu odlazi u Dijamantske gore da oslobodi robove i da se naj..e keve onim čuvarima što su ga njakali.
4. je samo valjda priča kako je Vukodav dospeo u te rudnike.
Tako sam bar ukapirao priču lika koji je čitao sve knjige na ruskom.
Verujem da znate da su svih 5 knjiga već napisane. Problem se javlja u tome sto ovi naši ne mogu da se slože dal da da naš prevod bude na ћирилици ili na latinici.
Ma da ne pricamo mi mnogo nego neko da od nas uhvati i nauci taj ruski pa da nama prevede to i svi budemo srecni i zadovoljni![]()
Ali ne da gledas filmove.
Oni su odvratni.![]()
Jel zna neko da'l je izasao 4 deo Vukodava? "Vukodav: Dijamantske gore" bi trebao da se zove (cini mi se)
Meni je rekao lik da ima 5 knjiga, i da ih on sve ima, samo što su na ruskom.
U prvom delu jeste opisano kako je on stigao u Dijamantske gore i kako je pobegao, ili je valjda ovde opisano mnogo detaljnije.
Meni je rekao lik da ima 5 knjiga, i da ih on sve ima, samo što su na ruskom.
U prvom delu jeste opisano kako je on stigao u Dijamantske gore i kako je pobegao, ili je valjda ovde opisano mnogo detaljnije.
pi jbte, a ja nacula 7
ozbiljno...
Vukodav – prvi deo fascinantne tetralogije o neustrašivom junaku iz roda Sivog Psa. Majstorski ispripovedana, ova herojska saga o dobru i zlu, prijateljstvu i ratu, ljubavi i smrti, priziva nam u sećanje najbolje stranice Gospodara prstenova, Princa Valijanta, Konana…
Цитат с Лагуниног сајта о првој књизи...
http://www.laguna.co.yu/index.php?m=naslov&id=240
the postman..david brin
inace film sa kevinom kostnerom je sh t