- Poruka
- 470
Ej upravo citam "Enderova igra"ender71:Kada zavrsim dacu utiske na SF tim forumu.
Odavno nisam citao tako dobru knjigu-tnx.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ej upravo citam "Enderova igra"ender71:Kada zavrsim dacu utiske na SF tim forumu.
Sal:Prosecni sf fan je u ovoj zemlji osudjen na biblioteke. U istima nista novije od '90=te
Кулиража:a gde naci drugi deo endera - Govornik za mrtve (na srpskom, posto mi ta knjiga na eng. ne lezi nikako).

Miki 13991:Нашао сам прва два у библиотеци, а ове нисам видео, Ендимон и Успон Ендимона. Јел' изашло код нас?

Postoji i treći deo Endera.Zove se Ksenocid I i II Iz biblioteke Polaris na srpskom.Кулиража:a gde naci drugi deo endera - Govornik za mrtve (na srpskom, posto mi ta knjiga na eng. ne lezi nikako).
hteo bih da kupim neke knjige od Dina kucu korino, kucu........
daj ako neko zna koja je biblioteka lepo snabdevena sf literaturom da ne bazam jer nemam mnogo vremena zbog posla
i ovako sam zapustio citanje
))
nikola145:pa zar ovde nema nikoga sa nekim linkovima za download e knjiga na srpskom to je ipak jeftinije nego kupovina. sta bi sa piraterijom???