Koju bi mi SF knjigu preporučili?

Dolazio sam juce do BG, vodio decu u zooloski vrt i tako malo se muvali...

U knjizari "Akademija" u Knez Mihailovoj je akcija prodaje knjiga na engleskom, kupis 2 dobijes 3.
Video sam neke naslove Jana Banksa, King, Patersona i ima i drugih zanimljivih.
Cene su oko 800-900 po knjizi.

I video sam da je neke nove prevedene knjige "Stanica Perdido" Cajna Mievil, par knjig Dina Kunca, nisam bas stigao mnogo da pregledam.

Pikax,

moram da vam se izvinim za roman "Flowers for Algernon", imam ga , ali je na ruskom, zamislite, to mi je bilo medju nepregledanim fajlovima, pa nisam ni znao o cemu je rec.

Ja sam inace to procitao jos mnogo davno na papiru...a koliko znam jos uvek nije preveden kod nas.

ender71:
Znam da jesi zato sam i zbunjen, ajd istrazi to malo koja bi to knjiga mogla da bude 99% je da je imam, al naravno ni ja nisam procitao to sve.
Mogla bi biti "Kolevka" sa Dzentri Lijem, ali se radnja ne slaze.
Znas kako,video sam je u Knez Mihajlovoj tamo gde ima knjiga i na engleskom i na srpskom,ne setjam se kako se zove,tamo sam kupio Kinga.Napisana su 2 dela,barem su tamo imali 2 dela...

??? (zbunjeno)....no dobro potrazicu jos...da si ovo dao kao pitanje na kvizu jos ga ne bi resili...

a evo sta je novo u "biblioteci"....:-)

DARK TOWER VII :-) zatim "Needfull things", "Gerards Game", "Talisman" od Kinga i jos dosta toga...."Gods Themselves" koje sam jos dugo trazio i jos nekoliko desetina naslova...

Ovih dana mi stizu knjige toliko brzo da ne stizem da ih sredim.

Oximoron:
Znas kako,zamalo sam uzeo i kupio,pa sam onda ipak odlucio da kupim se izdate mracne kule...

Hahaha,problem je sto ni ja ne znam naziv,pa ne bih znao cak i da je odgovor tacan :D

Da li je ovo u pitanju ?

Prilozi

• 168.jpg
    168.jpg
    21,6 KB · Pregleda: 5
  • 348.jpg
    348.jpg
    22,6 KB · Pregleda: 5
Прочито сам "Око времена" док сам био у Прч(а)њ(у), одлична књига, што би реко Мр Сал, "матори прдоња" :))) одлично пише :)) А и овај Бакстер :))) "Олуја са сунца"-ту неће бити нешто пуно око Времена, зар не? Граде нека огледала да би спречили сунчево зрачење, јел?

Back