Kojom tematikom da se bavim u novoj knjzi ?

O čemu ?

• Antička Srbija

• Nemanjići

• Raspad Jugoslavije (1991-1995)

• Komunistički zločini nad Srbima

• Srbi u NDH

• Srbija između dva svetska rata

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Тема свакако има везе са Историјом, али ипак мислим да овај потфорум и није најбољи избор. Пребачено на птф "Књижевност" јер је очигледно реч о публицизму.

PS: Промењен назив теме.

Poslednja izmena:
Do sada sam napisao i objavio 13 knjiga. Rukopis za 14-u je predat štampariji, i biće u knjižarama krajem godine. Sada želim da otpočnem 15-u knjigu, i želeo sam da se konsultujem. O čemu da pišem ? Želim da mi vi date sugestije.

Pišite o tome kako deca bogataša, pod uticajem pokondirenih roditelja idu da studiraju po Beogradu, troše za nedelju dana prosečnu platu na gluposti, a ona deca koja zaista žele da idu nemaju uslove.

Pišite o nemogućnosti da se nađe posao u Srbiji, za posao obične medicinske sestre ti treba veza u Parlamentu.

O fejsbuk generaciji, koja je učinila da se zaborave sportovi, druženja na igralištima i druge dečje igre.

Inspiracije je koliko hoćete. Da je Jovan Sterija Popović živ kakvu bi od ,,sprdačinu" napisao......

Do sada sam napisao i objavio 13 knjiga. Rukopis za 14-u je predat štampariji, i biće u knjižarama krajem godine. Sada želim da otpočnem 15-u knjigu, i želeo sam da se konsultujem. O čemu da pišem ? Želim da mi vi date sugestije.
Е, хебеш га, ако ти сам, после 14 књига, не знаш о чему би писао...

У ком год смислу.

Или је ово ово некакав тест тзв. "јавног мњења", шта би било најкомерцијалније, шта се највише исплати, а не за шта би ти имао искрену потребу да пишеш, и за шта објективно постоји потреба...?

Има тема које су мало обрађиване...

Ja sam glasala za poslednje- Ne znam da li pises sa istorijske tacke gledista, u smislu da pises samo o desavanjima bitnim za srpsku istoriju ili pises i o srpskom drustvu u tom periodu..?..
Ja, na primer, volim da procitam kako se drustvo snaslo posle nedaca koje ga je zadesilo tokom rata, posle bitaka, kako se oporavljalo, volim da znam odnose u tom drustvu, njihov nacin zivota.. A, onda, opet krecu ratovi..

Back