Koji?

• Začetnik teme Začetnik teme gema
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji od ovih

• BMW 120i

• BMW 320i

• Reanault Megane coupe rs

• Audi sportback A3/S3 2.0

• Mazda rx8

• VW SIROCCO 2.0

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
opet kazem : za mene , a ne ja + familija

Civic hatchback? Ovakav?

civic-diesel-450-1.jpg

Vidi kako je lep ljubi ga majka.

BMW 120i (5 vrata) - BMW 320i coupe - Renault Megane coupe rs - mazda rx8 - audi s3/a3 benzinac, od 2.0 sa 5 vrata - VW sirocco 2.0 TFSI. u obzir se najvise uzima komfor(imam 190 cm) i radni vek a tu i tamo cena

1. Bez problema ćeš moći da se smestiš u sve pobrojane modele i imaćeš više nego dovoljno mesta.

2. Pojedina poredjenja su pomalo nerealna,jer svaki od pobrojanih modela pripada poebnoj podklasi,tako da ne možeš dobiti precizan odgovor šta uzeti,bar dok ne kažeš šta ti konkretno odgovara ... U suštini RX-8 je najsportskiji od svih pobrojanih,VW Scirocco se jako dobro pokazao po pitanju opštih performansi (dakle,po pitanju stabilnosti i motora) ne i po pitanju udobnosti i sportskih afiniteta.
320i Coupe je standardno bezdušan,kvalitetan i automobil sa dobrim performansama,ali i sa skupom dodatnom opremom,ako se pak odlučiš za istu.
Razlika izmedju A3 i S3 modela je kao nebo i zemlja,pošto su slični samo po dizajnu.S3 ima daleko tvrdje oslanjanje od A3 modela,pa ako se odlučiš na jedno od pomenuta dva,budi siguran da udobnost leži na strani Audija A3. ;)

Sta ce ti Wankelov motor?Jes ti svestan koliko taj srce goriva? Ja sam imao RX7 92` koja je bila trosila oko 15 l goriva tako da ni ova ne verujem da trosi manje s obzirom da je jos jaca. Jednom mi je ostala tj. ugasila se jer je ostala bez goriva i ja joj sipam 2l iz flase.Upalim je i ona radila 10 min. na leru i ugasila se.Pa ti vidi.A auto je bio ispravan i star dve godine. Ako ces da ostavljas dobar utisak kod lepseg pola onda definitivno uzmi Siroko makar se i malo stisnuo,mada ne verujem da je mali za tebe.Ja sam kao momak vozio MR2 u kojoj nisi mogao ama bas nista ali gde god sam se pojavio svi su me pratili ocima-lep osecaj a cak su mi nepoznate ribe mahale na semaforima.:cool: I ajde realno,reci mi koliko BMW-a imas na ulici i koliko cigana vozi taj auto,Reno je realno u kupe verziji pristojan ali limuzina je odvratna,Siroko gde god sam video okupljali su se oko njega i slikali ga a i od ostalih je poprilicno brzi stabilniji.Razmisli dali sam u pravu.
Ako je merilo potrošnja stavite lepo onaj Lupo 3L pa da završimo priču. Wankel ako je ispravan diže obrtaje kako nijedan ne može. Potrošnja nije mala, ali to nije ni cilj. Široko je naduvan Golf i privlači pažnju sad jer je nov model, a Mazdin polukupe će biti jedinstven još dugo. Hrabar, originalan ...
Bembara kod riba još uvek standardno pali iako ih dosta ima, ali će uvek biti ugledniji od VW. Sorry ljubitelji naduvanih i običnih Golfova, ali tako stvari stoje. Nemam nijedan pa gledam tako malo sa strane.;)

Back