Orloj
Početnik
- Poruka
- 4
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema najboljeg znaka,ali biti riba,strelac,blizanac ,vaga je krajnje bzvz.
Istina...Vodolije bas umeju da budu pozitivne...Skorpije muskarci,Ribe zene,ne znam dali su najbolji ali su najdosledniji ali najpozitivnije su Vodolije.
Istina...Vodolije bas umeju da budu pozitivne...
moram priznati da volim VodolijeSkorpije muskarci,Ribe zene,ne znam dali su najbolji ali su najdosledniji ali najpozitivnije su Vodolije.
moram priznati da volim Vodolije
a to ni ne pokušavamNije ih tesko voleti ali ih je tesko zavesti . To bre cigla treba da se odalami u glavu i da se veze za neki stub.
jest vole sitna crevcaU glavi su mi 3 Vodolije, sve su samostalne, sposobne, a nekako su i cudneHarizmaticne, ali ne kao sto Skorpija ume da bude, drugacije. Jedna od njih je Vodolija-Devica. Kada uhvati za gusu, to je tortura!
A ne shvata. Moze nerv po nerv da izvlaci iz coveka, cup-cup, polako.
Za sve je karakteristicno da su uvek, uvek raspolozene. Ne u euforiji, nego stabilno pozitivno nastrojene.
Nije ih tesko voleti ali ih je tesko zavesti . To bre cigla treba da se odalami u glavu i da se veze za neki stub.
.. svaki znak ima i dobru i losu stranu, zavisi od nas, od senzibiliteteta...
Volim i ja sopstvene trigone, naročito veliki trigon, ali malo širu sliku svega sam ubacila u komentarHej, hej, hejFino je ljuljuškati se u trigončićima
Nikad dovoljno, u stvari.
Najbolje je kada Saturn nema nikakav loš aspekat kroz skoro ceo život, pogotovo u ljubavnom odnosu.
Sreća je moja da mi je Mesec u Vagi, inače bih bio nepopravljiv romantik, a to mi je ljigavo ugh.