KOJI ZNAK JE PO VAMA UBEDLJIVO NAJBOLJI

• Začetnik teme Začetnik teme x men
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1898_1781947668687222_9128399805314299247_n.jpg

U glavi su mi 3 Vodolije, sve su samostalne, sposobne, a nekako su i cudne :) Harizmaticne, ali ne kao sto Skorpija ume da bude, drugacije. Jedna od njih je Vodolija-Devica. Kada uhvati za gusu, to je tortura! :zcepanje: A ne shvata. Moze nerv po nerv da izvlaci iz coveka, cup-cup, polako.

Za sve je karakteristicno da su uvek, uvek raspolozene. Ne u euforiji, nego stabilno pozitivno nastrojene.

Nije ih tesko voleti ali ih je tesko zavesti . To bre cigla treba da se odalami u glavu i da se veze za neki stub.
a to ni ne pokušavam:zcepanje:
samo ako sami spopadnu
a oće:zper:
jer voledu Strelce:heart:

- - - - - - - - - -

U glavi su mi 3 Vodolije, sve su samostalne, sposobne, a nekako su i cudne :) Harizmaticne, ali ne kao sto Skorpija ume da bude, drugacije. Jedna od njih je Vodolija-Devica. Kada uhvati za gusu, to je tortura! :zcepanje: A ne shvata. Moze nerv po nerv da izvlaci iz coveka, cup-cup, polako.

Za sve je karakteristicno da su uvek, uvek raspolozene. Ne u euforiji, nego stabilno pozitivno nastrojene.
jest vole sitna crevca

Najbolji je znak koji ne postavlja takvo pitanje :lol:
I najbolji je znak, koji je svestan da u sebi ima (tj u natalu) osobine svih 12 znakova (koji se odnose na neke segmente života), neke pozitivno, neke negativno izražene
I najbolji je znak onaj koji se trudi da pegla kvadrate-a to i u životu praktično pokaže uz dosta prethodne muke
I znak koga ne uljuljuškaju trigoni do pasivnosti :)

Hej, hej, hej :mrgreen: Fino je ljuljuškati se u trigončićima :mrgreen: Nikad dovoljno, u stvari. :mrgreen:

Najbolje je kada Saturn nema nikakav loš aspekat kroz skoro ceo život, pogotovo u ljubavnom odnosu. :heart:

Sreća je moja da mi je Mesec u Vagi, inače bih bio nepopravljiv romantik, a to mi je ljigavo ugh.

Hej, hej, hej :mrgreen: Fino je ljuljuškati se u trigončićima :mrgreen: Nikad dovoljno, u stvari. :mrgreen:

Najbolje je kada Saturn nema nikakav loš aspekat kroz skoro ceo život, pogotovo u ljubavnom odnosu. :heart:

Sreća je moja da mi je Mesec u Vagi, inače bih bio nepopravljiv romantik, a to mi je ljigavo ugh.
Volim i ja sopstvene trigone, naročito veliki trigon, ali malo širu sliku svega sam ubacila u komentar :)

• Podržavam
Reactions: N3W
Strelac,pozitivan ,temperamentan,uvek me nasmeje,i ovnovi ,ali one cesto teze ka karijeri i odlasku :aha:Skorpije Nikako ne idu s lavovima,.Ovo je iz vlastitog iskustva:aha:.Na zalost,nisam tipicna lavica, podznak .je skorpija :evil: :dash:sto ce reci da samu sebe ne volim :lol:A ako nesto ne volim,to je da budem u centru paznje:roll:

Back