KOJI ZNAK JE PO VAMA UBEDLJIVO NAJBOLJI

• Začetnik teme Začetnik teme x men
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zene: mlade
muskarci: stariji

- - - - - - - - - -

da budem prost, ebes taki znak koji se divi samo sebi

Ovo nije tacno. To je znak koji je velikodusan po prirodi ali zahteva odredjenu dozu postovanja drugih ljudi i ima izrazenu sujetu ali osobu vuce ka postenom radu i uspehu, gde nam je lav sa nekom planetom na karti tu smo najbolji i to nam je ubedljivo najjaca strana !

Ovo nije tacno. To je znak koji je velikodusan po prirodi ali zahteva odredjenu dozu postovanja drugih ljudi i ima izrazenu sujetu ali osobu vuce ka postenom radu i uspehu, gde nam je lav sa nekom planetom na karti tu smo najbolji i to nam je ubedljivo najjaca strana !

sujeta i ozbiljan rad idu korak uz korak samo sa umetnoscu... a to sto tolko hvalis sebe dovoljno govori zasto ono napisah

Sveukupno meni je Strelac najbolji znak. Nije naporan kao recimo Lav, neotesan kao Ovan, izgubljen slucaj kao Riban, "genijalac" kao Vodolija, povrsan kao Blizanci, memljiv kao Rak, too much kao Skorpion, pomirljiv kao Vaga, ovisnik o materiji kao Bik, suvoparan kao Jarac, ili zanovetalo kao Devica.
Potpuno je OK u svakom pogledu. Samo ga je tesko nahvatati i to je jako dosadno. :)

Poslednja izmena:
Sveukupno meni je Strelac najbolji znak. Nije naporan kao recimo Lav, neotesan kao Ovan, izgubljen slucaj kao Riban, "genijalac" kao Vodolija, povrsan kao Blizanci, memljiv kao Rak, too much kao Skorpion, pomirljiv kao Vaga, ovisnik o materiji kao Bik, suvoparan kao Jarac, ili zanovetalo kao Devica.
Potpuno je OK u svakom pogledu. Samo ga je tesko nahvatati i to je jako dosadno. :)

a taman mislio da zapucam u nis na sarmu... :hahaha:

- - - - - - - - - -

Takoe :heart:

i Skorpije podjednako :roll:

:heart:

najbolji smo

Masnoce mogu biti fatalne po organizam. Ako si Skorpion jasno je zasto te privlace. :p

pa tis nudila ne znam sad koga, a mene nako ovlas kao spomenula u formi pratnje iako se nisam nikad nametao, sto ovom poznavaocu govori kakvu pometnju izaziva u tvojoj glavici sama moja pojava i svetogrdje sto sirim vasoj nauci jel te... :lol:

- - - - - - - - - -

Najbolji znak je Devica jer se nalazi u centru i predstavlja balans izlazecih i zalazecih.

A ovako, sta znam...Ribe i Vodolije.

ma ne znas bre nista

Sta je ostavila te Vodolija, produvala te promaja :D ili ne razumes Ribe....Pa to je moja stvar sto mi se svidjaju, ne znam cemu potreba za vredjanjem :)

pa dete si neiskusno bweeee.. kake crne vodolije, to ce te ugusiti i ostaviti na vetrometini... drz se ti vaga i aj moze i riba, nes omasiti nikad... ali da su najbolji, nisu, jer samo jedan znak moze biti najbolji a taj je skruseno i skromno sa dozom stida koji prilici sivoj eminenciji astro mudrosti moze biti samo jedan i mogu reci da sam to. JA. :malav:

Back