Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.876
Naravno za vecinu kao i svi uostalom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaki znak ima svoje dobre i loše strane.
Ali, fascinira me kako se Jarčevi dobro snalaze u materijalnom svetu.
ijaaoo keva je jarac sine nema pojma ni da zaradi ni da potrosi..sve neke nepotrebne nebuloze gomila i onda kuka kako nema sta obuje/obuce![]()
upravo to, ne treba generalizovati, ali po cemu su onda predstavnici jednog znaka slicni, ako im ono sto ce biti u realnosti zavisi od polozaja svih planeta? da li uopste postoje neke zajednicke crte koje su dokazano iste za sve predstavnike odredjenog znaka?najbolja drugarica iz detinjstva je takodje jarac ali smo nas dve totalno razlicite. sad kad razmislim ne znam da li bih uopste mogla da izdvojim jednu osobinu koja nam je zajednicka.
isti slucaj i samnom...i uopste zenski jarcevi se bas dobro ne snalaze sa lovom...iz mog iskustva.
ijaaoo keva je jarac sine nema pojma ni da zaradi ni da potrosi..sve neke nepotrebne nebuloze gomila i onda kuka kako nema sta obuje/obuce![]()
Po meni najbolji znak je lav bez obzira sto se uvek svadjam s lavovima obozavam iha fasciniraju me i skorpije imaju neku magicnu privlacnost
![]()
Ja sam dosta opsednuta sticanjem novca, jarac sam, saturn u jarcu, i stelijum u jarcu, mada je meni i vladar ascendenta u biku. Kuku lele![]()
za rakove nije tačno, oni su skloni alkoholu, nisu čvrsti, podložni depresijama, očaju..
Najbolji su ovnovi, bikovi i device!![]()
Kuku lele...Ja isto,samo obrnuta kombinacija![]()
Bikovi i jarcevi su najveci materijalisti, jos ako imas oba znaka naglasena hahaha cujem suskanje novca xD
Bikovi i jarcevi su najveci materijalisti, jos ako imas oba znaka naglasena hahaha cujem suskanje novca xD