Ima ih dosta, sve zavisi kakva vrsta sadržaja u datom trenutku mi se gleda, mislim ne mogu sad da poredim neki kanal koji se bavi NLO-ima i vanzemaljcima (tipa Balkan UFO) sa kanalom čija je primarna tema košarka ili kulinarstvo i klopa ili ne znam muzički kanal ili neki podcast da poredim sa kanalom koji se bavi recenzijom stripova ili video igara ili filmski kanal sa kanalom koji se bavi putovanjima i otkrivanjem raznih destinacija, tako da ono sve zavisi za kakvu vrstu sadržaja sam u datom trenutku raspoložen i šta mi se gleda (ili sluša), pogotovo jer ono sve manje gledam TV recimo i Youtube mi je postao praktično glavni mediji na kome gledam/slušam sve živo tipa dokumentarce, podcaste, muziku, sportske preglede i highlights-e, košarkaške klipove,, putopisne emisije, preporuke i recenzije stripova, knjiga, video igara, filmova, serija, razne debate, smešne video klipove, pa i neke stare filmove ili animirane serije pa čak i neke kvizove i emisije sa TV-a, itd , takodje nekad znam da se uhvatim i za neke kanale što imaju mozda svega nekoliko stotina pretplatnika ili videe koji imaju po par stotina pregleda, recimo i medju njima zna da bude dosta skrivenih bisera i dosta dobrog i zanimljivog sadržaja , tako da ono Youtube je za mene dosta ovako širok pojam (i praktično glavni medij) i sve zavisi od raspoloženja i vrste sadržaja i ne mogu nikako da poredim neke nesrodne kanale koji imaju potpuno različit format i bave se potpuno različitim stvarima.