Koji vam je najudobniji auto u kojem ste se/koji ste vozili?

Jedan od najudobnijih je bio Krajsler 300C HEMI. . . Kroz prozor moras da gledas da bi skontao da se auto krece. . . Honda Accord za USA trziste je definitivno najneudobniji auto u kojem sam ikad bio, na krace relacije je OK ali na duze zaboravi, nije to to.
Sto se tice SUV-ova tu su uglavnom svi udobni i bukvalno klasa vise od auta (cak i moj krs kad se izvede na put je udoban i mozes da ga komotno vozis 200 km bez prestanka i dupe ti nece otpasti niti ces se osecati umornim), izuzev Volvoa XC90, taj na zadnjem sedistu ima mesta i sve je OK, ali je sediste tvrdo ko beton. . .

Jedan od najudobnijih koje sam ikad vozio je Ford Siera koja pliiiva i ne oseca rupe.
Imao sam mnogo skupljih i ozbiljnijih kola ali nisu tako udobni bili.
To je kao kad sam jedne subote vozio Renault Thaliu 2001 starim putem prema Beogradu gde se apsolutno nisu osecali oni pragovi a sutradan sam isao sa daleko ozbiljnijom Vektrom C 2002 koja je bila daleko tvrdja i osecala je svaku rupicu.
A svako bi logicno pomislio da je Vektra pojam za Thaliu.
Tako je i ta Siera s*****la mnoge a zao mi je sto nisam probao Skorpion koji je bio klasa vise od nje koji je cak imao i sedista na naduvavanje.Mogu da zamislim.

Jedan od najudobnijih koje sam ikad vozio je Ford Siera koja pliiiva i ne oseca rupe.
Imao sam mnogo skupljih i ozbiljnijih kola ali nisu tako udobni bili.
To je kao kad sam jedne subote vozio Renault Thaliu 2001 starim putem prema Beogradu gde se apsolutno nisu osecali oni pragovi a sutradan sam isao sa daleko ozbiljnijom Vektrom C 2002 koja je bila daleko tvrdja i osecala je svaku rupicu.
A svako bi logicno pomislio da je Vektra pojam za Thaliu.
Tako je i ta Siera s*****la mnoge a zao mi je sto nisam probao Skorpion koji je bio klasa vise od nje koji je cak imao i sedista na naduvavanje.Mogu da zamislim.

Ja o Sijeri nisam bas stekao takav utisak. Mozda je bila razdrndana, odakle znam, sad je vec 20+ god stara. Vozio se tako i u jednoj 123-ci, taxiju, na svaku neravninu je zadnji kraj skakao i udarao sam glavom u krov.

Da dobro si me podsetio, lada 1300 specijal, mozda i najudobniji od svih. Logan je uzasan na malo jacem bocnom vetru, moras da mu dajes kontru da te vetar ne oduva.
Audi 100 c3 i c4 su dosta udobni, i zadnje sediste starog A 80 B1, samo me kod njega mnogo nervira volan, nekako je previse tanak, ne mozes da ga uhvatis kako treba, ali je zato izuzetno lagan, a nema servo.
Eh da, setih se i S klase, tu je negde oko 90-te proizvedena.
Meni je Megane 1 udubniji od 2, cak mi se vise svidja od lagune 1, tu je negde, kao laguna 2,

Poslednja izmena:
da, tako sam se ja zaprepastio kako dačija logan dobro ide preko rupa i lošeg puta, koji meganu nije prijao jer je previše mekan... logan ima dobar kompromis između mekanog i tvrdog.
inače nisam naveo jer ne računam 745Li , to nije auto to je spejs šatl. ideš 100 i ni ne znaš dok ne vidiš na cager

to "ide auto a nemas utisak da toliko ide" je fora koji su uradili prvenstveno luksuzniji brendovi a odnosi se prvenstveno na izolaciju kabine automobila od zvuka motora i svih ostalih spoljnih zvukova i po meni nema mnogo veze sa udobnoscu

jeste da su vozila tog premium segmenta uglavnom najudobnija ali izolacija kabine i udobnost su za mene dve posebne stavke :)

najudobnije ZADNJE sjediste u koje sam sjeo :
1.jpg
u auto mog druga ..e sad mozda zbog toga jer je bio bas ocuvan (kad ga je kupio ali i ne nakon 3 mjeseca :D )
mozda zvuci cudno ali tako je (a vozio sam se u mnoga auta ..pocev od peglice pa do S klase :D

ovo za lađaru ti ladno verujem.

@tema - e klasa mečkica iz 2008e.

Back