Iosis
Primećen član
- Poruka
- 692
Ford Sierra Saphire, Scorpio Mk1, Mondeo Mk3, Pegueot 406, Reno 25, Vel Satis, Laguna Mk1, Mercedes W123, Citroen Xsantia.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam se vozio u udobnim automobilima![]()
Jedan od najudobnijih koje sam ikad vozio je Ford Siera koja pliiiva i ne oseca rupe.
Imao sam mnogo skupljih i ozbiljnijih kola ali nisu tako udobni bili.
To je kao kad sam jedne subote vozio Renault Thaliu 2001 starim putem prema Beogradu gde se apsolutno nisu osecali oni pragovi a sutradan sam isao sa daleko ozbiljnijom Vektrom C 2002 koja je bila daleko tvrdja i osecala je svaku rupicu.
A svako bi logicno pomislio da je Vektra pojam za Thaliu.
Tako je i ta Siera s*****la mnoge a zao mi je sto nisam probao Skorpion koji je bio klasa vise od nje koji je cak imao i sedista na naduvavanje.Mogu da zamislim.
da, tako sam se ja zaprepastio kako dačija logan dobro ide preko rupa i lošeg puta, koji meganu nije prijao jer je previše mekan... logan ima dobar kompromis između mekanog i tvrdog.
inače nisam naveo jer ne računam 745Li , to nije auto to je spejs šatl. ideš 100 i ni ne znaš dok ne vidiš na cager
najudobnije ZADNJE sjediste u koje sam sjeo :
u auto mog druga ..e sad mozda zbog toga jer je bio bas ocuvan (kad ga je kupio ali i ne nakon 3 mjeseca![]()
)
mozda zvuci cudno ali tako je (a vozio sam se u mnoga auta ..pocev od peglice pa do S klase![]()
najbolju izolaciju od puta u autima u kojima sam se ja vozio ima Lexus RX 300 osecaj je bas to sto vi pricate - kao da lebdis iznad asfalta