Ако је дете у ауту на који начин се сетити да се ауто закључа?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
46.093
Била је вест ал' не би да је стављам јер ће преместити да други пдф што не би допринело квалитетној дискусији која постоји овде (мало су превише острашћени многи,више агресију покажу него конструктивне идеје).
Лопов је кренуо да краде ауто док дете седи у ауту,дете је успело да изађе ал' сад има трауму вероватно заувек од тога.

Зна се теорија наравно али у пракси често постоји то да свако за себе сматра неће се десити а онда ако се деси ето велики је шок или траума.
На који начин да возачи у моменту буду присутни и схвате како је боље не ризиковати,не остављати дете у ауту на пар тренутака док се нешто заврши?

Била је вест ал' не би да је стављам јер ће преместити да други пдф што не би допринело квалитетној дискусији која постоји овде (мало су превише острашћени многи,више агресију покажу него конструктивне идеје).
Лопов је кренуо да краде ауто док дете седи у ауту,дете је успело да изађе ал' сад има трауму вероватно заувек од тога.

Зна се теорија наравно али у пракси често постоји то да свако за себе сматра неће се десити а онда ако се деси ето велики је шок или траума.
На који начин да возачи у моменту буду присутни и схвате како је боље не ризиковати,не остављати дете у ауту на пар тренутака док се нешто заврши?
Nije mi jasno kakav to tip roditelja ostavlja dete samo u automobilu?

Koliko znam protivzakonito je ostavljati dete u automobilu na bilo koji vremenski period.
Ne znam kako je u Srb, ali USA odmah kad neko primeti dete, a cak i kucne ljubimce same u automobilu, zove se policija, i oni otvaraju auto na silu bez pradona ili cekanja da utvrde gde je vlasnik ili roditelj...

Nije mi jasno kakav to tip roditelja
Било ко коме су дозволили да превезе дете је са дететом (не мора да буде стриктно родитељ иако може).
ostavlja dete samo u automobilu?
Ово није приказ тога што се десило али је приказ остављања незакључаног аута док се нешто заврши (овде нема деце ни детета унутра али оставе тако на кратко ако изађу из аута).

,,,,,,,,        ,,,,,,,,,.jpg

Било ко коме су дозволили да превезе дете је са дететом (не мора да буде стриктно родитељ иако може).

Ово није приказ тога што се десило али је приказ остављања незакључаног аута док се нешто заврши (овде нема деце ни детета унутра али оставе тако на кратко ако изађу из аута).

Pogledajte prilog 1727079
tako se danas polaže vožnja! - parkiraj tako da što više smeta svim drugima koji tu prolaze! najvažnija je sopstvena potreba, ostali ionako niti postoje postoje, a bože sačuvaj da i oni imaju svoje potrebe.

Back