Koji tv internet uzeti kod operatera

To se ne zna zavisi od infrastrukture koliko je stara i u kakvom je stanju. Kod mog ujaka na nbgd optički internet jedva radi i sve se resetuje od rutera do onog tv boxa. Kod mene u centru sbb štuca posle kiše usled vlage, valjda truli kablovi. I nestane pola kanala pa se pojave posle sunca.

16995244792347227648823052936804.jpg
Pozdrav kakva su iskustva sa Beotelnet u pitanju je grad Vlasotince.Nude optički net i tv.Internet mi je bitniji od tv a uzeo bi jeftiniju opciju?

Izgleda kao odlična ponuda meni se čini ako ima optički internet i ako radi internet al to ti je najbolje da pitaš nekog komšiju koji je uveo. To zna da varira od kraja grada pa čak i od ulice do ulice.
Da.Od skora su krenuli da sprovode optiku u mom gradu tako da nema nikog u mojoj blizini ko koristi. Raspitaću se u gradu.Rekli su mi da bi morao da sačekam 10-15 dana dok sprovedu tehničke uslove za priključak.E sad niko ne garantuje donju granicu protoka nego ono njihovo do...

1500 din mesečno meni je to dobra ponuda ovde toliko nude za trio paket. Komšija nema optiku i toliko plaća. Sada smo na sbb 3500 din ista usluga. Kada ti istekne usluga mesec dana unapred pređeš na drugog provajdera i opet uloviš popust. Preko je isto tako.

Back