Koji tip osobe/zene vas nervira?

mnooogo me nerviraju zene "modni frikovi"

.... nikada dovoljno mrsava
... uvjek obucena po poslednjoj modi i omalovazava svakoga ko nije obucen tako - vrhunski modni kriticar
... ona se ne oblaci u Srbiji .... samo inostranstvo
... koristi najbolje preparate za celulit
... ne izlazi iz salona za ljepotu
... uvjek je in

u prevodu, vrlooo iskomleksirane zene ....

Predrasude...;)

dani i meseci u kojima sam se tako ponasala...su najdosadniji, nejnekreativniji i najmanje produktivni u mom zivotu...
koje gubljenje vremena!
i vrlo lako se stvara opsesija...jao sto sam lepa, jao sto sam lepa, sta cu sad da obuce, kako da se nasminkam...i tako prodje ceo dan...i meseci...srecom uspevam da se vratim u normalu...

mnooogo me nerviraju zene "modni frikovi"

.... nikada dovoljno mrsava
... uvjek obucena po poslednjoj modi i omalovazava svakoga ko nije obucen tako - vrhunski modni kriticar
... ona se ne oblaci u Srbiji .... samo inostranstvo
... koristi najbolje preparate za celulit
... ne izlazi iz salona za ljepotu
... uvjek je in

u prevodu, vrlooo iskomleksirane zene ....

Predrasuda je: da osoba koja je obučena po poslednjoj modi, je iskompleksirana.
Predrasuda je: da osoba koja se oblači u inostranstvu, je iskompleksirana.
Predrasuda je: da osoba koja koristi najbolje preparate za celulit, je iskompleksirana.
Predrasuda je: da osoba koja ne izlazi iz salona lepote, je iskompleksirana.
Predrasuda je: da osoba koja je uvek IN je iskompleksirana.

Eto!
:bye:

Predrasuda je: da osoba koja je obučena po poslednjoj modi, je iskompleksirana.
Predrasuda je: da osoba koja se oblači u inostranstvu, je iskompleksirana.
Predrasuda je: da osoba koja koristi najbolje preparate za celulit, je iskompleksirana.
Predrasuda je: da osoba koja ne izlazi iz salona lepote, je iskompleksirana.
Predrasuda je: da osoba koja je uvek IN je iskompleksirana.

Eto!
:bye:

nije predrasuda!
Osoba koj aima svoj stil nije uvek IN, osoba koja vodi racuna o duhvnoj i mentalnoj strani svog aspekta nema vremena po ceo dan da sedi po salonima...imperativ idelne lepote prate samo iskompleksirane osobe...:bye:

nije predrasuda!
Osoba koj aima svoj stil nije uvek IN, osoba koja vodi racuna o duhvnoj i mentalnoj strani svog aspekta nema vremena po ceo dan da sedi po salonima...imperativ idelne lepote prate samo iskompleksirane osobe...:bye:

Zveki, ne seri...:mrgreen:
Od kud ti znaš zašto neko sedi u salonu ceo dan?
Možda čita knjigu dok se fenira, a?

Ja mislila da žene vole da su lepe ali ti mi otvori oči...Hvala ti, milostiva...:worth:

Pa daj menjaj onda taj avatar...;)
Evo ti ovaj moj... ja ružna, al se krijem... iza Anđe...:mrgreen::rumenko::per:
:rotf::rotf::rotf:
Bas sam htela negde da napisem kako me jako povuce da ako je avatar neka prava osoba tako isto dozivljavam tu osobu ciji je avatar... Maricicak - ne ubedi me niko da ne pricam sa Andjom, mozda mi je zato i ona simpa, zato sto voleeeem Andju... :zaljubljena::zaljubljena::zaljubljena: A stvarno se trudim da mi ova Frida ne pokvari dojam koji imam o Zvezdanki... trudim se da kad pricom s njom obracam paznju na njenu duhovnu lepotu a ne avatar... :hahaha::rotf::hahaha::rotf::rotf::rotf::mrgreen: :heart:
P.S. nemoj da neko bukvalno shvati ovaj moj avatar... a kad ga promenim u neku cicu, moze slobodno...:butkice:

Poslednja izmena:
:rotf::rotf::rotf:
Bas sam htela negde da napisem kako me jako povuce da ako je avatar neka prava osoba tako isto dozivljavam tu osobu ciji je avatar... Maricicak - ne ubedi me niko da ne pricam sa Andjom, mozda mi je zato i ona simpa, zato sto voleeeem Andju... :zaljubljena::zaljubljena::zaljubljena: A stvarno se trudim da mi ova Frida ne pokvari dojam koji imam o Zvezdanki... trudim se da kad pricom s njom obracam paznju na njenu duhovnu lepotu a ne avatar... :hahaha::rotf::hahaha::rotf::rotf::rotf::mrgreen: :heart:

Sta imas protiv Fride!?!?!?!:azdaja::azdaja::azdaja::mafijas::mafijas::mafijas::mafijas::vudu::vudu::vudu::vudu:

Kad me sad nisi ubila niko nece... ovi virtuelni meci samo golicaju, ne povredjuju, srecom... :mrgreen:;) mada ovaj vudu radi na daljinu... :sad2:
Ma nista... ne znam mnogo o njoj, gledala davno film, al' se ne secam niceg... :whistling: nekako mi nije neka lepotinja na ovoj slici, nemo' se ljutis... malo je se plasim, cak... :sad2::hahaha::mrgreen::rotf::whistling:

svi se plase fride...
znate sta promenicu ga!
svi se bunite...***** vas!

Back