Koji tip osobe/zene vas nervira?

Sad se ispostavilo da to i nije tako loše :roll: zbog ove krize valjda ima neka akcija, menjaju staro za novo, isplati im se recikliranje iz nekog razloga..... a popusti su čini mi se 50% :eek: samo da proverim je l istina yebbeš crveni krst :rumenko: primaju i krpetine stare 20 godina... navodno :neutral:

Pa...zene sa zanimanjem "supruga koja trosi", koje pricaju samo o tome kako je "danas tesko naci dobru kucnu pomocnicu", zene/osobe koje bilo cemu pristupaju sa nevidjenim entuzijazmom pa kad zase.ru uvale nekom drugom da cisti, zene/osobe koje arogancijom kriju nedostatak inteligencije ili licnosti, zene koje ne mogu nista same - od kuvanja do feniranja, osobe koje kupuju sve - od naklonosti do drustva za putovanje, osobe koje padaju samo na neciji visok racun u banci, osobe koje pametuju bez podloge, zatim: zderace vremena, krvopije, gonice robova, mentalno surove, previse radoznale, tracare koje pritom uvek dodaju prici....i na kraju, osobe koje misle da im je sve od gore navedenog vrlina

Mene nerviraju one kojima sve smeta, i koje nemaju ni grama tolerancije za drugacije od njih, one koje vole da pametuju i da svima oko sebe dijele lekcije... I nerviraju me one koje na koketiranje i sarm ostvaruju svoje ciljeve, a sve oko sebe masiraju pricom kako su sve postigle svojim radom, trudom, zalaganjem, odricanjem i pamecu...
Dobro, jel dosta? Jeste...
Inace cu i samu sebe poceti da nerviram...

Pa...zene sa zanimanjem "supruga koja trosi", koje pricaju samo o tome kako je "danas tesko naci dobru kucnu pomocnicu", zene/osobe koje bilo cemu pristupaju sa nevidjenim entuzijazmom pa kad zase.ru uvale nekom drugom da cisti, zene/osobe koje arogancijom kriju nedostatak inteligencije ili licnosti, zene koje ne mogu nista same - od kuvanja do feniranja, osobe koje kupuju sve - od naklonosti do drustva za putovanje, osobe koje padaju samo na neciji visok racun u banci, osobe koje pametuju bez podloge, zatim: zderace vremena, krvopije, gonice robova, mentalno surove, previse radoznale, tracare koje pritom uvek dodaju prici....i na kraju, osobe koje misle da im je sve od gore navedenog vrlina

hahahah

ja bih bas volela da sma tak'a!!!

Ne trebaju mi silikoni (a propos neke druge teme), ali mi fali malo karaktera, ako ima operacija koja ovaj nedostatak uklanja, ja bih joj se podvrgla!

E da nerviraju me osobe kojima stalno terba da se pravdas i koje nista ne razumeju. U faoznu: "Kako si mogla da izadjes s anjim?"...jer je moj moto, zivi i pusti druge da zive...ako nekog nesto drugo cini srecnim, neka...

Ako možeš, lepo bi bilo da mi objasniš što te ovo boldovano nervira?
Šta koga briga, ko čiji novac troši... jel tebi ona dođe i kaže:"Ja trošim njegov novac." ili šta? Ne razumem...

Iz iskustva prijateljice, znam da je ne teško, već JAKO teško naći dobru kućnu pomoćnicu...

Zašto tebi smeta kad neka druga žena ide kod frizera ili ima ženu da joj kuva?
Ko da plaća sve te frizerke i kuvarice, Bog-te?

Joj što mene ovo boldovano nervira. Počela sam da ćutim jer mi ide na q da objašnjavam očigledno žgoljavoj devojci da je... žgoljava, na šta bi se prividno uvredila a u stvari likuje u sebi (sick), pa mi ne pada na pamet da joj podgrevam sujetu, posebno zato što sam u njenim očima ja verovatno krmača :roll: a ako joj kažem da je debela onda rizikujem da popijem krivicu za njenu anoreksiju :roll: pa sad ćutim i pravim se da ne čujem.

Na faksu su me naročito u prvoj godini nervirali oni kojima je fakultet bio "prijatno iznenađenje" i koji su "sve to zamišljali mnogo teže" pa su posle prva dva predavanja već osmislili kako će pet godina da daju za tri i tako..... i naravno svi od reda su popadali prvu..... ali ta količina optimizma je zapravo uspela da me skenya jer se meni uopšte nije činilo lako :roll: i tako sad delim zdušno savete svim brucošima da na takve komentare ne obraćaju pažnju i da se ne uklapaju u njih..... jer su u pitanju budalaštine nezrele, razmažene dece.....

Mene u stvari nervira to što hoće da ih tešim, lečim komplexe, govorim "ne, nisi"... To me strašno zamara i što je najgore, dok to pričam, sama se sebi smučim!
A i na mom faxu je bilo likova sa stavom " šta, samo ovo treba da se uči?" A mnogi od njih i dan danas studiraju.

Mene nerviraju njanjava stvorenja...
Ona što im sve smeta, sve ih boli, uvrede se na svaku sitnicu, plaču svaki čas, nemaju pojma šta hoće i nemaju nameru da bilo šta menjaju u svom životu! :thumbdown:
Uze mi reci iz usta, pre pola sata sam htela ovo da napisem i nesto se zablentala i sad vidim "mene nerviraju NJANJAVA stvorenja" i zbunim se - kad sam ovo napisala... nije ni moj avatar...:eek: :dontunderstand::hahaha::rotf:
Dakle njanjave - sve im smeta, te tesko im je, te gadno im je, te vruce je te hladno je, te promaja, te nema vazduha, ovo je fuj, nazuljace ruke razmazace sminku uganuce trepavicu...
:dash:
A tek hipohondri... :eek: :evil: e to stvarno ne mogu da slusam! Samo kazem - jeste, ispasce ti creva! :roll: U zadnje vreme omiljeno mi je - mozda imas sidu! :rotf::hahaha::rotf: (ovo sad ima veze s necim drugim, pokusavam, prilicno bezuspesno, da "prosvetlim" neke drugarice da se testiraju... sebe, ne mene radi... i onda kad se pozale na glavobolju, stomak... uganuce, ZANOKTICU... :rotf: ja im predocim opciju da uklone jednu od mogucnosti... :mrgreen::hahaha::manikir:

Uze mi reci iz usta, pre pola sata sam htela ovo da napisem i nesto se zablentala i sad vidim "mene nerviraju NJANJAVA stvorenja" i zbunim se - kad sam ovo napisala... nije ni moj avatar...:eek: :dontunderstand::hahaha::rotf:
Dakle njanjave - sve im smeta, te tesko im je, te gadno im je, te vruce je te hladno je, te promaja, te nema vazduha, ovo je fuj, nazuljace ruke razmazace sminku uganuce trepavicu...
:dash:
A tek hipohondri... :eek: :evil: e to stvarno ne mogu da slusam! Samo kazem - jeste, ispasce ti creva! :roll: U zadnje vreme omiljeno mi je - mozda imas sidu! :rotf::hahaha::rotf: (ovo sad ima veze s necim drugim, pokusavam, prilicno bezuspesno, da "prosvetlim" neke drugarice da se testiraju... sebe, ne mene radi... i onda kad se pozale na glavobolju, stomak... uganuce, ZANOKTICU... :rotf: ja im predocim opciju da uklone jednu od mogucnosti... :mrgreen::hahaha::manikir:

Jaoo Keri, ti bolje da odeš na temu:"Pozitivne vibracije" sa toliko smajlija... e ebeš ga, puče mi zanoktica, jojjj što boli...:manikir:

Jaoo Keri, ti bolje da odeš na temu:"Pozitivne vibracije" sa toliko smajlija... e ebeš ga, puče mi zanoktica, jojjj što boli...:manikir:
sta ti imas protiv mojih smajlija, a?!
t09036.gif
t09042.gif
t09049.gif

A za tu zanokticu... znas sta ti je ciniti...
p0108.gif

t09039.gif
:cao:

Back