Koji tip osobe/zene vas nervira?

Cik pogodi :)

E, nervira me jos jedan tip osobe> OSOBE KOJE STALNO KASNE! Ne radi se o povremenom kasnjenju od desetak minuta, nego o osobama koje sistematski kasne pola sata do cetrdeset minuta (ima onih koje kasne i po sat, dva) a opravdanje im je da su tako zamisljene, izgubljene, ma jednom recju carobno nezainteresovane za svakodnevni svet i zbivanja - pa moraju da vas namagarce i ostave da ih cekate u kafani/na kisi i zimi/sa teskom torbom punom stvari koje su one zelele da pozajme od vas... Mislim, WTF: ako si u stanju da stignes na posao ili kod doktora ili na ispit, znaci da itetako umes da stignes na vreme, a na sastanke sa prijateljima kasnis... pa, u stvari zato sto ne postujes prijatelja!

OSOBE KOJE STALNO KASNE! Ne radi se o povremenom kasnjenju od desetak minuta, nego o osobama koje sistematski kasne pola sata do cetrdeset minuta (ima onih koje kasne i po sat, dva) a opravdanje im je da su tako zamisljene, izgubljene, ma jednom recju carobno nezainteresovane za svakodnevni svet i zbivanja - pa moraju da vas namagarce i ostave da ih cekate u kafani/na kisi i zimi/sa teskom torbom punom stvari koje su one zelele da pozajme od vas...
uuuh zar postoje osobe koje kasne po pola sata, sat? :shock:
e ne bih ih cekala, iz inata!
15 minuta je maksimum, jedino ako se jave da kasne zbog nekog opravdanog razloga - mogla bih da cekam duze pod uslovom da ne pada sneg,kisa///

15 minuta je maksimum, jedino ako se jave da kasne zbog nekog opravdanog razloga - mogla bih da cekam duze pod uslovom da ne pada sneg,kisa///

:lol:
Ja sam znala devojku koja je u vreme kad već treba da bude na mestu sastanka (do kojeg joj treba min 20 min btw) ulazila na tuširanje...

modelsice sad si poshtovana. eto isplatilo se

Eh, da. U stvari, to je sve vodilo tome da sam ja MORALA da obezbedim sebi mesto iskljucivo kod urbanog sveta, koji me, kako ti kazes postuje, jer mi je to trebalo kao vazduh i kao voda. Imalo je i medju takvim zenama, od tog tipa zena koje me, da kazemo neviraju, onih koje me postuju, i to mnogo, trcale su za mnom, ali nisam imala sta sa njima da pricam, gusile su me.

Ima, kako da ne :-o Jedna takva me je i inspirisala da pisem o tome... ona krece na sastanek petnaest minuta-pola sata nakon vremena kada je vec trebala da bude na mestu susreta... Uzas.

Nerviraju me osobe koje uvek i stalno moraju biti tako usiljeno cooOol.To me uzasava.Uvek imaju onaj isfolirani stav kako pushe pljugu,uvek klate glavom kao da stalno slushaju neku muziku.
Uvek izigravaju ortaka(mislim na devojke).Imaju uzasno vulgarne priche,i ne biraju da li ih prichaju pred mushkarcima ili devojkama.
I uvek se ili neshto mrshte ili histerichno smeju,ne bi li shto vishe skrenuli paznju na sebe.

Razumem sve je to u skladu sa nekim godinama i pubertetom,ali ''kako im vishe ne dosadi?!"

Ne podnosim zavidne i isfrustrirane zene, one koje vise interesuje tvoj zivot nego njen, koje uvek imaju neki zajedljiv komentar ako ti se nesto lepo desava u zivotu, ako si uspesna bilo privatno ili profesionalno, koje te ogovaraju iza ledja a smeskaju ti se kada te gledaju u oci i jedna terapija im je da sjebavaju druge. Takve sam u stanju da napadnem fizicki, izludjuju me, a imam frojdovsku teoriju da svo to njihovo nezadovoljstvo i frustracija koju izivljavaju na drugim, zadovoljnim zenama zapravo svoje korene ima u nezadovoljavajucem (ili nikakvom) seksualno-emotivnom zivotu. A ima ih mnogo, previse, ne mozes da ih izbegnes. Uzasno me nerviraju i uopste nemam razumevanja ni samilosti za takve.

Nerviraju me njanjave devojke, boli me ovo boli me ono ,pa ja to ne mogu ,uzasava me prenemaganje. A takodje i suvise muskobanjaste,sa sve onim "brate,ovo ono", glasna komentarisanja drugih osoba, nekultura,mljackanje,muskobanjast hod, kada misli da je uvek u pravu,posesivne ,razmazene...u fazonu"jedina sam na ovoj planeti" itd. mislim da je dovoljno od mene

Nerviraju me njanjave devojke, boli me ovo boli me ono ,pa ja to ne mogu ,uzasava me prenemaganje. A takodje i suvise muskobanjaste,sa sve onim "brate,ovo ono", glasna komentarisanja drugih osoba, nekultura,mljackanje,muskobanjast hod, kada misli da je uvek u pravu,posesivne ,razmazene...u fazonu"jedina sam na ovoj planeti" itd. mislim da je dovoljno od mene

u jeee,al si ogorcen...:)

Back