Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
ju jel ovo jagodica
Ovaj Kombajn? ČP

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
join the najack baba club![]()
Mene zene uopste ne mogu da nerviraju, ja sam taj koji njih nervira.
Cim primetim da ima naznake da me moze iznervirati, oplavim je od batina i resena stvar.
uuuh zar postoje osobe koje kasne po pola sata, sat? :shock:OSOBE KOJE STALNO KASNE! Ne radi se o povremenom kasnjenju od desetak minuta, nego o osobama koje sistematski kasne pola sata do cetrdeset minuta (ima onih koje kasne i po sat, dva) a opravdanje im je da su tako zamisljene, izgubljene, ma jednom recju carobno nezainteresovane za svakodnevni svet i zbivanja - pa moraju da vas namagarce i ostave da ih cekate u kafani/na kisi i zimi/sa teskom torbom punom stvari koje su one zelele da pozajme od vas...
uuuh zar postoje osobe koje kasne po pola sata, sat? :shock:
e ne bih ih cekala, iz inata!
15 minuta je maksimum, jedino ako se jave da kasne zbog nekog opravdanog razloga - mogla bih da cekam duze pod uslovom da ne pada sneg,kisa///
modelsice sad si poshtovana. eto isplatilo se
uuuh zar postoje osobe koje kasne po pola sata, sat? :shock:
e ne bih ih cekala, iz inata!
15 minuta je maksimum, jedino ako se jave da kasne zbog nekog opravdanog razloga - mogla bih da cekam duze pod uslovom da ne pada sneg,kisa///
Ja sam znala devojku koja je u vreme kad već treba da bude na mestu sastanka (do kojeg joj treba min 20 min btw) ulazila na tuširanje...
nerviraju me osobe koje bi jednim dupetom sedele na dve stolice.
Nerviraju me njanjave devojke, boli me ovo boli me ono ,pa ja to ne mogu ,uzasava me prenemaganje. A takodje i suvise muskobanjaste,sa sve onim "brate,ovo ono", glasna komentarisanja drugih osoba, nekultura,mljackanje,muskobanjast hod, kada misli da je uvek u pravu,posesivne ,razmazene...u fazonu"jedina sam na ovoj planeti" itd. mislim da je dovoljno od mene