Koji tip osobe/zene vas nervira?

1. Umisljene ljepotice - djevojke/zene koje misle da su lijepe i to stalno forsiraju tipa: kad su me vidjeli pali na dupe, rekli su mi da nikad nisu vidjeli ljepsu zenu... .

jao, jeste. znam jednu takvu - gde god ode, svi se oduseve - jal ima prekrasnu kosu, ili je mnogo pametna, ili je lepa, ili je neko muva a ona ne zna kako da ga se otrese (jeste slatka ali nista posebno). najdrazi mi je deo kad mi prica o tome kako se njen muz zaljubio u nju i kako ju je obozavao, a nju je na pocetku bolelo dupe, a on je PATIO dok se ona nije odlucila za njega. (a ja se druzila sa njim dok je patio: toliko je patio da je privodio druge ribe na gajbu).
Jbg. sedim i slusam kako mudruje, al nekad je tesko ostati ozbiljna.

Ja ne volim vrištaline.
To su one koje za svaku sitnicu dreknu nekim piskavim glasićem; stalno nešto vrište i skaču kao hiperaktivne su; i svakom se kače oko vrata i ljube stalno nekoga. I mašu kosom, i tako su glasne, svaka njihova sitnica je najvažnija i to svi moraju da čuju...

I ne volim one što su kao ''uvek imale više drugara nego drugarica'' (namerno stavljeno pod navodnike); kao otprilike one su sad nešto mnogo važne i iznad su ostalog ženskog roda, žene su alapače i ostalo, a one su bolje pa se druže samo sa muškarcima. Ne znam da li sam dobro objasnila, ali definitivno mislim da nešto nije u redu sa ženama/devojkama koje nemaju najbolju drugaricu (ili drugaricu - ženskog roda) uopšte.

E Koko odlično si ih opisala. A za red ne brini, čim frajer takve gleda, ti gledaj na drugu stranu - takav ti ne treba, samo nek on juri te takve...
Vrištaline - to je već klasika, pate od kompleksa manje vrednosti i imaju potrebu da su u centru pažnje - ima takvih i muškaraca, samo što ne ljube svakog nego grle ili tapšu po ramenu i nemaju piskav glas ali pričaju glasno masne viceve ili crnjake i sve znaju - galamdžije
Inače ja sam kao devojka uvek imala puno drugova, dve drugarice i nekoliko prijatelja(muško u pitanju) - normalne smo mi u proseku:lol:, a i muškarci su velike alapače - samo treba da ih čuješ. Ja sam jednom prilokom na poslu slušala komentare svojih kolega o koleginicama iz drugih službi i rekla:"Šta li pričate tek o meni kada ne čujem?",

Moram da se smejem na svoj račun, baš si me nasmejala mačkice, setila sam studentskih i srednjoškolskih dana, moja mama je stalno gunđala da samo dolazim na spavanje kući što moram, i kako treba da nosim suknje i haljine, i da skinem te slušalice iz ušiju, i da pustim kosu, itd. ali sad redovno kupujem šnalice i sve roze ćeri, voli dete, a pravim i kikice i to sam morala da učim pod stare dane, ali dobro, što se mora nije teško:wink:

E Moram da se smejem na svoj račun, baš si me nasmejala mačkice, setila sam studentskih i srednjoškolskih dana, moja mama je stalno gunđala da samo dolazim na spavanje kući što moram, i kako treba da nosim suknje i haljine, i da skinem te slušalice iz ušiju, i da pustim kosu, itd. ali sad redovno kupujem šnalice i sve roze ćeri, voli dete, a pravim i kikice i to sam morala da učim pod stare dane, ali dobro, što se mora nije teško:wink:
Ne, ne pogrešno si me razumela. I ja sam bila takva i stvarno sam pomislila dobro je što imam sina, kako bih se ja snašla sa rozim šnalicama i karnerima. Mislila sam na one koje stvarno nemaju NIJEDNU drugaricu i koje su baš muškaraste, kao smara ih svaka ženska priča, i šoping, baš kao na žene gledaju na niža bića, iako su i same to isto. If you know what I mean :wink:

Nisam imala čast upoznati takvu osobu ženskog pola, poznavala sam muškaraste koje zbog toga pate ili se iza te muškobanjasti kriju...
a šnalice su super, i lepo je posmatrati ih, ma ko iz onog albuma Sarah Kay, doduše ja imam i šnajderku pa i ona pomaže, ubi ova JK - e takve ne podnosim

Ja obozavam one sto misle da da su mnogo pametne i da SVI znaju za njih.
Najcesce de desava da ja za njih nikad nisam cula (nisu glumice end pevacice, to tradicionalno ignorisem :lol: ) odnosno ako jesam - bilo je lose ( i to se desavalo).
Pa te gleda s visine...a zutu bamku za advertajzing nisu dale, sve ako moze dzabe (sto govori koliko su pametni end poznati).
Na srecu za takav stav treba biti u klimaksu (nemam drugo objasnjenje sa tu drskost, odnosno imam ali je malo geopoliticko sto ce reci politicki nekorektno :D )
E a kad su mladje, prepoznaju se po tome sro misle je covek (zena) ako je ljubazan i tolerantan u stvari GLUP :shock:

Kad sam bila mladja objasnjavala sam ljudima (ni danas me ne mrzi da crtam:mrgreen: ) da covek koji OK nije i ne mora da znaci da je GLUP i / ili sa sela.

Sad sam istrenirana da na prvi signal (ko kaze da se to ne vidi u prvom minutu? :P ) adaktiram to lepo, sve sa hostesa osmehom.
Proci ce ih klimaks ...jedared :)

To su ono sto ja zovem (nemojte de uvredite ja sam JOVANOVIC :lol: ) KLASICNA SRPSKA POSLA.
Tj dokazivanje kurcevitosti i izigravanje velicine.
Na nasu nesrecu, nekada su takve zene zavrsavale po shalterima u javnoj upravi gde su mogle na miru da pustaju brkove ....sad ih ima na najneocekivanijim mestima, i to bas tamo gde niposto ne treba da budu - u radu s ljudima.

Et ood mene :)
Uh :lol:

Cesto me mnogo nervira neka osoba, neka njena osobina, ali kad bolje pogledam, nadjem neko objasnjenje, da ne kazem opravdanje :) U suprotnom bih mrzela ceo svet:lol:
U principu ne volim osobe koje ne razmisljaju racionalno, koje su zatucane. Dakle, nerviraju me oni koji mrze druge narode/rase, navijace drugog kluba itd :roll:
Smatram da su ili izuzetno glupi, ili su naucili da se bore kroz zivot mrznjom. U svakom slucaju, izbegavam ih.
Takodje znam neke devojke i zene koje imaju jednu vrlo zanimljivu osobinu.... Kad se ispostavi da je neka druga zenska osoba uspesna, pametna, elokventna, odmah joj lepe etiketu KUCKE. Kada muskarac ima te iste osobine, gledaju ih sa divljenjem :roll: Eto, smatram da je to posledica nekih kompleksa, i iskreno mi je zao.
Nerviraju me i osobe koje se javljaju samo kad im treba pomoc a posle te sutnu. Nakon sto se jednom opecem tako, zaboravljam na tu osobu.
I osobe koje ne umeju da prihvate svoju gresku! Imam jednu poznanicu koja je ponosno izjavila: kad nesto mislim mogu drugi da pricaju suprotno koliko hoce, ja necu priznati gresku cak i ako uvidim da su u pravu - takva sam ja.
:roll:
pobogu, jos se i hvali tim.

Meni odmah pada na pamet nekoliko tipova :)

Nerviraju me zene uobrazene po intelektualnoj osnovi - dakle poza (jer se radi o pozi) je "intelektualka". Kada se nadje u vecem drustvu belo gleda svaku zenu koja prica o bilo cemu svakodnevnom i pokusava da joj "spusti".

Nerviraju me "lepotice". Stvarno lepe zene se ne ponasaju tako - ovo je specijalitet. Takva zena svojim ponasanjem, drzanjem i govorom stalno potencira kako je lepa i gledajte mene, gledajte mene... uglavnom ne kaze nista posebno zabavno, stalno se bekelji i koristi flertovanje (i sa zenama i sa muskarcima) kako bi privukla paznju na sebe. U principu nije dobar drug jer nema vremena da misli o drugim ljudima...

A nerviraju me i "krhka bica". E, njima stalno treba ugadjati, pomagati, stalno im je ili zima, ili je losa kafa, ili se boje mraka, ili im se desava nesto strasno, pa onda svi koji su na okupu moraju da se posvete pomaganju i popravljanju njenog raspolozenja...

Da li i vi imate svoje favorite ili sam ja jedini namcor?

Potpisujem!

I da.... i ja sam namcor. Isti takav :-)

Back