I nerviraju me one mnogo postene, sto bi rekla moja drugarica"od tih postenih, mi ***** ne mozemo da dodjemo na red"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1. Umisljene ljepotice - djevojke/zene koje misle da su lijepe i to stalno forsiraju tipa: kad su me vidjeli pali na dupe, rekli su mi da nikad nisu vidjeli ljepsu zenu... .
I nerviraju me one mnogo postene, sto bi rekla moja drugarica"od tih postenih, mi ***** ne mozemo da dodjemo na red"
Ne, ne pogrešno si me razumela. I ja sam bila takva i stvarno sam pomislila dobro je što imam sina, kako bih se ja snašla sa rozim šnalicama i karnerima. Mislila sam na one koje stvarno nemaju NIJEDNU drugaricu i koje su baš muškaraste, kao smara ih svaka ženska priča, i šoping, baš kao na žene gledaju na niža bića, iako su i same to isto. If you know what I mean :wink:E Moram da se smejem na svoj račun, baš si me nasmejala mačkice, setila sam studentskih i srednjoškolskih dana, moja mama je stalno gunđala da samo dolazim na spavanje kući što moram, i kako treba da nosim suknje i haljine, i da skinem te slušalice iz ušiju, i da pustim kosu, itd. ali sad redovno kupujem šnalice i sve roze ćeri, voli dete, a pravim i kikice i to sam morala da učim pod stare dane, ali dobro, što se mora nije teško:wink:
Joooj,citam malo po malo, post po post...Kao - e i mene ove nerviraju, pa onda,e i te mi bas zasece idu na zivce, pa jaaaoooo gle nju nerviraju te,isto ko i mene...:shock: Zabrinuh se za sebe...
Meni omiljena ona Đoletova namćorasta pesma :razz:![]()
Meni odmah pada na pamet nekoliko tipova
Nerviraju me zene uobrazene po intelektualnoj osnovi - dakle poza (jer se radi o pozi) je "intelektualka". Kada se nadje u vecem drustvu belo gleda svaku zenu koja prica o bilo cemu svakodnevnom i pokusava da joj "spusti".
Nerviraju me "lepotice". Stvarno lepe zene se ne ponasaju tako - ovo je specijalitet. Takva zena svojim ponasanjem, drzanjem i govorom stalno potencira kako je lepa i gledajte mene, gledajte mene... uglavnom ne kaze nista posebno zabavno, stalno se bekelji i koristi flertovanje (i sa zenama i sa muskarcima) kako bi privukla paznju na sebe. U principu nije dobar drug jer nema vremena da misli o drugim ljudima...
A nerviraju me i "krhka bica". E, njima stalno treba ugadjati, pomagati, stalno im je ili zima, ili je losa kafa, ili se boje mraka, ili im se desava nesto strasno, pa onda svi koji su na okupu moraju da se posvete pomaganju i popravljanju njenog raspolozenja...
Da li i vi imate svoje favorite ili sam ja jedini namcor?
E, da, i to! BLJAKHHHH!!!!nepoznate ili slabo poznate zene koje mi se odmah obracaju sa drrrrraaaagaaaa- fujjjjj
A ako su šarmantne i prošaptaju draaaaggaaa onako melodično sa sjajem u očima i nežnim dodirom dlana pa donjem delu vaših ledja, a?