Koji tip osobe/zene vas nervira?

muvalo:
I mene! Ali mi je onda jedna drugarica, koju sam terala da se setamo po mracnom Dorcolu - jedna od mojih omiljenih aktivnosti - na kraju moje recitacije o tome kako je pichkica sto se boji itd. ispricala kako su je silovali, pa sam se postidela...
Ma uzas, i ja bih se postidela...I bilo bi mi lose i verovatno ne bih znala sta da joj kazem, kao razumem te, ali ne do kraja, jos nisam imala takvo iskustvo.
Ali ta razmazena kuknjava, tipa, kako cu ja u autobus, tamo ima nekih nepoznatih i cudnih ljudi...Bojim se, spasite me, pocinje mi horor film u glavi, spica je grozna, gusim se...To tako titrano od malena, ne zna za drugojacije...I jos pravi dramu od toga...Nicim izazvan razlog za extra dramu...

Ovih dana sam zaključila da me nervira kad neko u razgovoru, kao uzrečicu, koristi neku jaaako značajnu reč, npr. suštinski!
Jbt. priča mi o igranju fudbala i kaže ''suštinski, nije mi se posle pilo pivo'' , ili priča o hrani i kaže ''suštinski, mogao sam da ručam iranije''....šta bre ''suštinski''...gde je tu suština, koja suština, u čemu je traži?:shock::-?

Najvishe me nerviraju dvolichne zene , jedno rade a drugo prichaju ....po pravilu prve su kad nekog treba osuditi, zabiti mu noz u ledja a nikad im ne padne na pamet da i same jednom mogu da se nadju u istoj situaciji.........spletkashice takodje , zatim one koje uvek znaju shta komshija ima za ruchak a kod njih nema nishta .......ima tu mnogo kategorija

Meni odmah pada na pamet nekoliko tipova :)

Nerviraju me zene uobrazene po intelektualnoj osnovi - dakle poza (jer se radi o pozi) je "intelektualka". Kada se nadje u vecem drustvu belo gleda svaku zenu koja prica o bilo cemu svakodnevnom i pokusava da joj "spusti".

Nerviraju me "lepotice". Stvarno lepe zene se ne ponasaju tako - ovo je specijalitet. Takva zena svojim ponasanjem, drzanjem i govorom stalno potencira kako je lepa i gledajte mene, gledajte mene... uglavnom ne kaze nista posebno zabavno, stalno se bekelji i koristi flertovanje (i sa zenama i sa muskarcima) kako bi privukla paznju na sebe. U principu nije dobar drug jer nema vremena da misli o drugim ljudima...

A nerviraju me i "krhka bica". E, njima stalno treba ugadjati, pomagati, stalno im je ili zima, ili je losa kafa, ili se boje mraka, ili im se desava nesto strasno, pa onda svi koji su na okupu moraju da se posvete pomaganju i popravljanju njenog raspolozenja...

Da li i vi imate svoje favorite ili sam ja jedini namcor?

Mene nerviraju samo imbecilno glupe zene koje trce za muskarcima kao da su im jedini na svetu, koje trpe i jedu sva moguca govna zbog nekog olosa... takve osobe sebe ne cene ni malo... i imaju milion kompleksa...

Ovih dana sam zaključila da me nervira kad neko u razgovoru, kao uzrečicu, koristi neku jaaako značajnu reč, npr. suštinski!
Jbt. priča mi o igranju fudbala i kaže ''suštinski, nije mi se posle pilo pivo'' , ili priča o hrani i kaže ''suštinski, mogao sam da ručam iranije''....šta bre ''suštinski''...gde je tu suština, koja suština, u čemu je traži?:shock::-?

Koleginice, suštinski se slažemo oko same suštine problema vezanog za suštu suprotnost od one suštine o kojoj tako lepo suštinski razmišljate. Suštinski vas podržavam.

Nego, ona "zena slina" mi se svidela :) Mozda je ova koju cu vam opisati iz te kategorije, a mozda je samo luda:

Jedan nas drugar ostavio zenu i dvoje dece i nasao novu devojku. Mi smo se uvek druzili sa njim, a njegova zena, koja je verovatno dobra, ali je skroz metiljava (jednom smo proveli tri dana u vikendici zajedno i nije progovorila ni rec! ali ne zato sto je namcor ili stidljiva ili glupa, nego prosto zena cuti, kao neki stub) je uvek bila kao neka prikolica - ok je, ali niko nije uspeo da uspostavi neki kontakt sa njom. Nikada nije postala deo drustva itd.

I, kad nam je taj drugar saopstio da se razvode, mi se rastuzili - mislim, razvod je losa vest, imaju klince - iako u stvari ne znamo zenu, ali on kaze ma ok, mi smo se tako dogovorili, ovo je bolje resenje...

I sad: prosle nedelje je bilo neko veliko slavlje - bili smo zajedno tri dana - skupilo se nas dvadesetak, skoro svi parovi, dosao taj drugar sa novom devojkom, a dosla i njegova - sada vec bivsa - zena! A niko je nije zvao :) Ovaj njen bivsi muz non stop sa novom devojkom, ljubakaju se i pred nama i pred njom, a mi zateceni.

Nikom nije smetalo sto je dosla, bilo je dovoljno klope i mesta, ali bilo nam cudno. Posto je niko u stvari ne poznaje a ona samo cuti. I nonstop je prisutna. Odes u sred noci u kuhinju po vodu, ona cuci na podu i bulji u zid. Ustanes ujutru, ona stoji u predsoblju i bulji u zid. Sedimo i rucamo, sedi i ona s nama, rec ne progovara, ne izgleda ni tuzno ni veselo, prosto je tu... I tako tri dana. Njen bivsi muz prolazi pored nje potpuno ravnodusan, svi ostali prolaze pored nje, nasmese se al' ne znaju sta dalje. I posle tri dana, kad su svi vec kretali uci krene i ona i jos mi se zahvali na gosoprimstvu, kaze divno se provela :lol:

Jel' nekom jasno sta se tu u stvari dogodilo? Jel' ona mazohista? Jel' luda?
Ja uopste ne znam sta da mislim, ali bila sam poprilicno uznemirena, u stvari.

Ja ovde jedino ne razumem kako je taj tvoj drugar mogao da provede nekoliko godina sa takvom ženom, da sa njom izrodi decu i da i dalje ostane "super, fantastičan" i ko zna šta još ne. Pa on mi dođe veći moron od nje, a tebi je on O.K.

Genralno, ima samo jedna kategorija kod mene:
mene ne nervira niko (ali bas niko) osim onih u cijem drustvu mi je nekad bilo (jednom ili nedaj Bozo vise puta) neprijatno.
Nebitno koji su razlozi u pitanju, i koje poze ili izigravanja, to je kod mene jednostavno precrtana osoba, onako intimno precrtana.

Znate te zene, to su one sto se prave da vas ne vide kad se sretnete nedge u prolazu :)

So kaze Pajamajce (gde se dede drugarica :cry: )
Svaka lija dolija.

Back