Koji tip osobe/zene vas nervira?

a, ne znam kako ćeš sprati sve te grehe, za početak uzmi sapun i dobro isperi usta, sve dok ne prestaneš da misliš na sex... :lol:
d040.gif

muvalo:
Meni odmah pada na pamet nekoliko tipova :)

Nerviraju me zene uobrazene po intelektualnoj osnovi - dakle poza (jer se radi o pozi) je "intelektualka". Kada se nadje u vecem drustvu belo gleda svaku zenu koja prica o bilo cemu svakodnevnom i pokusava da joj "spusti".

Nerviraju me "lepotice". Stvarno lepe zene se ne ponasaju tako - ovo je specijalitet. Takva zena svojim ponasanjem, drzanjem i govorom stalno potencira kako je lepa i gledajte mene, gledajte mene... uglavnom ne kaze nista posebno zabavno, stalno se bekelji i koristi flertovanje (i sa zenama i sa muskarcima) kako bi privukla paznju na sebe. U principu nije dobar drug jer nema vremena da misli o drugim ljudima...

A nerviraju me i "krhka bica". E, njima stalno treba ugadjati, pomagati, stalno im je ili zima, ili je losa kafa, ili se boje mraka, ili im se desava nesto strasno, pa onda svi koji su na okupu moraju da se posvete pomaganju i popravljanju njenog raspolozenja...

Da li i vi imate svoje favorite ili sam ja jedini namcor?

Nerviraju me zene koje mi posle pet minuta razgovora tepaju (' A da te pitam nesto, slatka..')....pogotovo one sto pricaju 100 na sat. Nervira me kad me neko dodiruje za vreme razgovora, pogotovo ako je razgovor u stilu 'ja pa ja'. Nerviraju me domacice koje sluze silu, koje misle da se stidis da jedes. Ponekad trac ulepsa kafu, ali kad neko jedino traca - to me uzasno nervira. Nerviraju me muskarci koji puno pricaju, a na delu su nule ('Auuu.al cu da te rasturim. Celu noc cu da te...' A kad dodje dotoga svrsi za minut uz izvinjenje:' Nikad se nisam tako napalio' Da, da...).Nerviraju me zene koje stalno vode rat zbog podignute WC daske...Nerviraju me osobe koje u svemu moraju da ucetvoju i osobe koje sve moraju da vide. Uzasno me nervira kad mi neko dodje nepozvn u goste, a jos vise ako su sudovi recimo, neoprani, a ta osoba se uhvati sundjera....sutradan od nekog desetog cujes da ti je ta osoba oprala sudove i ah..rasklonila kucu.
Nervira me mljackanje, srkanje, svaka druga rec '******' i sl.... Ne volim vecito nervozne ljude.
I jos mnogo toga.Zato se trudim, da onon sto me nervira kod drugih osoba -da to sama ne radim, jer i to me nervira..;) Mada 'nervira' je velika rec. Pokusavam da neke stvari ne vidim i ne cujem.
Hajde bolje da pricamo o dobrim osobinama.
Volim kad su ljudi lojalni. Ne volim laz, ali respektujem kad neko nesto precuti. Volim kad ljudi imaju avanturisticki duh. Volim ljude koji su tolerantni i imaju svoj stav. Cenim ljude koji cene nase osobine, koje su drugacije od njihovih i koji ne nazivaju gluposcu nesto sto oni ne vole. Volim ljude koji su diplomati, koji se ne svadjaju, vec diskutuju. Zdravi prioriteti, pamet, duhovitost..ma ima mnogo toga sto cenim kod ljudi.

hanibal77:
iju slatka koliko ti toga ne volis:lol: nego ne mogu da ti gledam te prljave sudove,dodaj mi sundjer

;)
Slatka, bas si u nezgodan momenat naisla. Nestalo vode, mila moja, ma ti bar znas, da kod mene sudopera sa dva prljava tanjira je tabu. Nemoj draga da se mucis, no ako si navalila, hajde ti, a ja cu da nam zakuvam jednu slatku, pa da ti pricam kako je ona vestica juce.....'

Mene nerviraju devojke koje ne mogu da se voze autobusom u 20:30, zato sto se plase. Ko zna sta moze da se desi...Mozda zakoci jace, mozda je neko pokrade, mozda vidi ljude, koji nisu njen muz, brat, sestra, etc...
Najmanji komentar je od mene napravio osobu koja nema razumevanja, koja je muskobanjasta...Grbava, pa to ti je...

Kedi:
Mene nerviraju devojke koje ne mogu da se voze autobusom u 20:30, zato sto se plase. Ko zna sta moze da se desi...Mozda zakoci jace, mozda je neko pokrade, mozda vidi ljude, koji nisu njen muz, brat, sestra, etc...
Najmanji komentar je od mene napravio osobu koja nema razumevanja, koja je muskobanjasta...Grbava, pa to ti je...

I mene! Ali mi je onda jedna drugarica, koju sam terala da se setamo po mracnom Dorcolu - jedna od mojih omiljenih aktivnosti - na kraju moje recitacije o tome kako je pichkica sto se boji itd. ispricala kako su je silovali, pa sam se postidela...

Back